Ettenseweg 62 * RIJSBERGEN

Vraagprijs € 429.000 v.o.n.

Omschrijving

In het buitengebied, tussen Rijsbergen en Etten-Leur, ligt deze fraaie bouwkavel van 10.000 m². Het is hier mooi wonen. Het fijne gevoel van buitenaf wonen met veel rust en groen om u heen en ook een goede bereikbaarheid tot Rijsbergen en Etten-Leur waar alle dagelijkse voorzieningen te vinden zijn. In de directe omgeving bevindt zich natuurgebied de 'Vloeiweide' en ook andere mooie natuurgebieden zijn in de omgeving gelegen. Daarnaast ligt op steenworp afstand golfpark 'De Turfvaert' met 18 holes en een gezellige brasserie. Op deze mooie locatie heeft u de kans een vrijstaande woning met bijgebouw te realiseren én kunt u naar eigen inzicht uw woonwensen vervullen.

FEITELIJKE TOESTAND
Het perceel wordt aanvaard in de huidige toestand. Eventuele kosten voor ophoging van de bouwkavel, kosten voor huisaansluiting nutsvoorzieningen, legekosten (bouw)vergunning(en) e.d. zijn voor rekening van koper.

BESTEMMING
Het bouwperceel is gelegen in het bestemmingsplan 'Buitengebied Zundert' en heeft als bestemming 'wonen'.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De bouwkavel ligt aan een doorgaande weg in het buitengebied tussen Rijsbergen en Etten-Leur in. Rijsbergen is gelegen in de gemeente Zundert en heeft alle dagelijkse voorzieningen zoals o.a. supermarkten, enkele winkels, horecagelegenheden, sportverenigingen, een basisschool, kinderopvang, peuterspeelzaal, sportverenigingen en een rijk verenigingsleven. In de directe omgeving ligt het mooie natuurgebied de 'Vloeiweide'. Maar ook zijn de mooie natuurgebieden de 'Pannenhoef' en de 'Krabbenbosschen' in de omgeving gelegen. Tevens ligt op steenworp afstand golfpark 'De Turfvaert' met 18 holes en een gezellige brasserie. Er is een goede bereikbaarheid tot Etten-Leur, Zundert en Breda én tot de uitvalswegen A16 Rotterdam-Antwerpen en A58 Roosendaal-Eindhoven.

BOUWMOGELIJKHEDEN
Met in achtneming van de volgende bouwregels heeft u de vrije hand om uw wensen te vervullen:

Hoofdgebouw:
- Op het bouwperceel mag één woning gebouwd worden;
- De inhoud van de woning mag maximaal 750 m³ bedragen;
- De goot- en bouwhoogte mag maximaal 5 m en 9 m bedragen;
- De afstand tot de as van de weg waaraan wordt gebouwd mag niet minder bedragen dan 15 m;
- De afstand tot zijdelingse eigendomsgrenzen met derden en nieuw te bouwen bouwwerken mag niet minder bedragen dan 5 m.

Bijgebouw:
- De gezamenlijke oppervlakte van bijgebouwen mag maximaal 150 m² bedragen (op basis van vergunningsvrije bouwmogelijkheden);
- De goot- en bouwhoogte mag maximaal 3,5 m en 6 m bedragen;
- De afstand tot een zijdelingse eigendomsgrens met derden mag niet minder dan 3 m bedragen;
- Vrijstaande bijgebouwen dienen op een afstand van tenminste 2 m achter de voorgevellijn van de woning te worden opgericht.

Heeft de kavel niet de gewenste oppervlakte? Het is mogelijk de kavel met minder grond aan te kopen. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
10.000 m²

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
10.000 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Rijsbergen
Sectie
C
Perceel
2367
Oppervlakte
7460 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Rijsbergen
Sectie
C
Perceel
2366
Oppervlakte
2540 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Buiten bebouwde kom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Ettenseweg 62 * RIJSBERGEN

naar Ettenseweg 62 * RIJSBERGEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand