Deze woning is verkocht

Oude Steenstraat 7 OUD GASTEL

Verkocht

Omschrijving

Royale bouwkavel van 7.675 m² gelegen in het buitengebied van Oud Gastel met de mogelijkheid om een ruime vrijstaande woning te bouwen. Het dorpscentrum van Oud Gastel is op korte afstand gelegen waar zich diverse voorzieningen als winkels, scholen, (sport) verenigingen en openbaar vervoer bevinden. Ook zijn de uitvalswegen naar Breda, Roosendaal, Rotterdam en Antwerpen binnen enkele minuten bereikbaar.

Op het perceel staat een vrijstaande woning met aangebouwde schuur, deze is in dusdanige slechte staat dat er tot sloop kan worden overgegaan.

FEITELIJKE TOESTAND
Het perceel wordt aanvaard in de huidige toestand, waarbij de nutsvoorzieningen al zijn aangelegd. Eventuele kosten voor de sloop van de bestaande bebouwing, legekosten (bouw)vergunning(en) e.d. zijn voor rekening van koper.

BESTEMMING
Het bouwperceel is gelegen in het bestemmingsplan 'De Stoof' en heeft als bestemming 'wonen'. De bouwregels van dit bestemmingsplan zijn op dit moment nog van toepassing. Wel dient u er rekening mee te houden dat de gemeente bezig is met een nieuw bestemmingsplan, genaamd 'Buitengebied Halderberge', welke naar alle waarschijnlijkheid in 2018 wordt vastgesteld. Voor informatie omtrent de bouwregels kunt u daarom het beste contact opnemen met de gemeente Halderberge of met de makelaar.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Oud en Nieuw Gastel, sectie G, nummer 108, groot 76 are en 75 centiare.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
7.675 m²

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
7.675 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oud en Nieuw Gastel
Sectie
G
Perceel
108
Oppervlakte
7675 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Buiten bebouwde kom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Oude Steenstraat 7 OUD GASTEL

naar Oude Steenstraat 7 OUD GASTEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand