Grote Heistraat 41 WERNHOUT

Prijs op aanvraag 

Omschrijving

BOOMKWEKERIJBEDRIJF MET EEN VRIJSTAANDE WONING
Deze nette vrijstaande woning is gelegen op een zeer ruim perceel, van maar liefst 22.860 m², in het buitengebied van Wernhout. Rustig gelegen in een prachtig landelijke omgeving met veel groen en een schitterend weids uitzicht over de landerijen. Tevens is de woning nabij de dorpskern van Wernhout en België gelegen. De woning is goed onderhouden en beschikt over een vrijstaande garage, opslagloods, paardenstal, royale oprit, vier slaapkamers (waaronder één op de begane grond) en een fraai aangelegde tuin met weiland. De gronden zijn uitermate geschikt voor boomkwekerij opstanden.

BOUWAARD
Bouwstijl: Traditioneel gebouw met baksteen (spouw).
Dak en dakbedekking woning: Zadeldak gedekt met shingles.
Dak en dakbedekking garage: Zadeldak gedekt met shingles.
Dak en dakbedekking opslagloods: Zadeldak gedekt met golfplaten (asbesthoudend).
Dak en dakbedekking stal: Lessenaarsdak bedekt met golfplaten.
Begane grondvloer: Betonnen vloer.
1e verdiepingsvloer: Betonnen verdiepingsvloer.
Isolatie: Grotendeels dubbele beglazing, dak- en muurisolatie.
Kozijnen: Hardhouten buitenkozijnen.
Verwarming: Middels c.v.-combiketel.
Warm water: Middels c.v.-combiketel.

INDELING
BEGANE GROND
De hal/entree met vide biedt toegang tot het toilet, de keuken, slaapkamer en middels een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar. In de hal staat de meterkast met 7 groepen, 2 krachtstroomgroepen en een aardlekschakelaar. De ruimte is voorzien van een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een houten schroten plafond.

De toiletruimte, uitgerust met een "zwevend" toilet, is geheel betegeld en voorzien van een MDF plafond.

De slaapkamer is momenteel in gebruik als kantoor. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, Spachtelputz wanden en een kurkplafond.

Vanuit de hal betreedt men de woonkeuken. De nette keuken in hoekopstelling is voorzien van een kunststof werkblad, spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, Spachtelputz wanden en een houten schroten plafond.

De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer, deels betegelde wanden met daarboven structuurverf en een houten schroten plafond. Het is een praktische ruimte met vaste kast en aansluitingen voor de wasmachine, droger en vaatwasser.

De L-vormige woonkamer is netjes afgewerkt en voorzien van een tegelvloer, Spachtelputz wanden en een sierbalken plafond. Het is een sfeervolle kamer met openslaande tuindeuren naar de fraai aangelegde tuin. Tevens is de kamer voorzien van een schouw met houtkachel/allesbrander.

1E VERDIEPING
De overloop met dakkapel biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De ruimte is voorzien van een laminaatvloer, schoonmetselwerk wanden en een houten schroten plafond. Op de overloop is een vaste kast gecreëerd met daarin de opstelling van de cv-combiketel.

De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een laminaatvloer, Spachtelputz wanden en het plafond is afgewerkt met structuurverf. De kamer is uitgerust met een vaste kast met spotverlichting.

De slaapkamer aan de achterzijde is eveneens voorzien van een laminaatvloer, Spachtelputz wanden en het plafond is afgewerkt met structuurverf. Er is bergruimte onder de dakschuinten.

De royale slaapkamer aan de rechterzijde met grote vaste kast is netjes afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer, Spachtelputz wanden en een structuurverf plafond.

De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een ligbad, douche, wastafelmeubel en een toilet. De ruimte is tevens voorzien van een houten schroten plafond en een dakkapel.

GARAGE
De vrijstaande garage is halfsteens opgetrokken met baksteen en voorzien van een zadeldak bedekt met shingles en elektra. De garage is bereikbaar middels houten openslaande deuren vanaf de oprit en een loopdeur vanuit de tuin. Tevens is er een bergzolder aanwezig welke bereikbaar is middels een vlizotrap.

OPSLAGLOODS
De opslagloods is halfsteens opgetrokken met baksteen en voorzien van een zadeldak bedekt met asbesthoudende golfplaten, alsmede een betonnen vloer en elektra. Middels houten openslaande deuren aan de voorzijde en een stalen kanteldeur aan de achterzijde is de loods bereikbaar. De goothoogte bedraagt 1.80 m¹ en de nokhoogte 3.30 m¹.

PAARDENSTAL
De paardenstal is opgetrokken met damwand profielplaten, is voorzien van een lessenaarsdak bedekt met golfplaten en is toegankelijk middels een schuifdeur. Er is elektra aanwezig en 1 paardenbox.

TUIN
De woning beschikt over een zeer royale tuin rondom de woning. De fraai aangelegde tuin biedt veel privacy en is onder andere voorzien van een gazon, volwassen beplanting, bomen, sierbestrating en diverse terrassen. Door de aanwezigheid van een ruim perceel is deze woning uitermate geschikt voor de paardenliefhebbers.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Overig object
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
2 ha 28 a 60 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zundert
Sectie
T
Perceel
502
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Zundert
Sectie
T
Perceel
2185
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Zundert
Sectie
T
Perceel
536
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken