Maaijkant 5 ULICOTEN

Vraagprijs € 649.000 k.k.

Omschrijving

* ALLE INFORMATIE OMTRENT DEZE WONING? DEZE VINDT U OP WWW.FUNDA.NL, ONDER HET KOPJE ''KOOP''. U KUNT IN DE ZOEKBALK VERVOLGENS HET ADRES INVULLEN EN ALLE INFORMATIE BEKIJKEN *.

Vrijstaande semi-bungalow met dubbele carport, bedrijfsruimte met inpandige kantoren en een drietal schuren gelegen op een prachtige landelijke locatie in het buitengebied van Ulicoten. De zeer ruime woning (circa 919 m³) beschikt over o.a. een ruime woonkamer met veel lichtinval, een moderne leefkeuken, hobbykamer, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alles is gelegen op de begane grond. De eerste verdieping bestaat uit één grote ruimte. Het is mogelijk om hier extra kamers te creëren. De tuin rondom de woning bestaat uit een siertuin en een groot gazon met volwassen bomen. De grote bedrijfsruimte is geschikt voor meerdere doeleinden en momenteel in gebruik als kantoor en werkplaats. De ruimte is o.a. onderverdeeld in twee grote werkplaatsen, kantoorruimtes, een kantine en toiletruimtes.

BEDRIJFSRUIMTE
Bedrijfsruimte met inpandige kantoren, twee werkplaatsen en drietal schuren ten behoeve van opslag.

De kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde van de werkplaatsen en verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Middels een tweetal entree-ruimten zijn de diverse kantoorruimten bereikbaar. In totaal beschikt het gebouw over een 5 tal kantoorruimtes op de begane grond en een ruimte welke dienst kan doen als kantine. De grootste kantoorruimte op de begane grond is voorzien van vloerverwarming. De kantoorruimtes hebben hardhouten kozijnen met dubbelglas. De vloeren zijn betegeld en de muren van schoonmetselwerk en systeem plafonds. De kantoren hebben 1 ventilatie- en 1 afzuigsysteem.

Middels een tweetal trapopgangen zijn de kantoorruimtes op de verdieping te bereiken. De grootste ruimte op de verdieping is uitstekend te gebruik als kantoorruimte maar ook als presentatieruimte.

Vanuit de kantoren zijn een tweetal werkplaatsen te bereiken. De werkplaatsen zijn onderling verbonden. Een drietal schuifdeuren aan de voor-, rechter– en achterzijde van de werkplaatsen geven de gebruiker met groot materieel toegang tot de werkvloer.

Werkplaats 1 is gebouwd in 1931 en is opgetrokken met wanden in baksteen (halfsteens) en voorzien van een betonnen vloer en golfplaten dak (vermoedelijk asbesthoudend). Oppervlakte circa 400 m²

Werkplaats 2 is gebouwd in 1990 en is opgetrokken met wanden in baksteen (spouw) en voorzien van een gevlinderde betonnen vloer en eveneens een zadeldak op stalen spanten voorzien van golfplaten dakbedekking (vermoedelijk asbesthoudend) en steenwol isolatie. Totale oppervlakte (incl. kantoorruimte) circa 885 m²

OPSLAGRUIMTE-SCHUREN
Opslagruimte/ werkplaats 3
Bouwjaar 1960. Opgetrokken met betonnen blokken (Durox) en voorzien van een vermoedelijk asbesthoudend golfplatendak. (1988)
Oppervlakte: circa 312 m²

Opslagruimte 4
Bouwjaar 1960. Opgetrokken met betonnen blokken (Durox) en voorzien van een asbesthoudend golfplatendak.
Oppervlakte: circa 201 m²

Opslagruimte 5
Bouwjaar 1960. Opgetrokken met betonnen blokken (Durox) en voorzien van een asbesthoudend golfplatendak. Vrije doorgang hoogte: 2,5 meter.
Oppervlakte: circa 508 m²

OVERIGE INFORMATIE
Type woning: Vrijstaande bedrijfswoning.
Bijgebouwen: Bedrijfsruimte met kantoren en werkplaats én drie schuren.
Bouwjaar: 1973.
Inhoud woning: circa 919 m³.
Woonoppervlakte woning: circa 232 m².
Perceeloppervlakte: circa 1 hectare, 46 aren en 49 centiaren.
Bouwstijl: Baksteen (spouw).

* ALLE INFORMATIE OMTRENT DEZE WONING? DEZE VINDT U OP WWW.FUNDA.NL, ONDER HET KOPJE ''KOOP''. U KUNT IN DE ZOEKBALK VERVOLGENS HET ADRES INVULLEN EN ALLE INFORMATIE BEKIJKEN *.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte,

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
2.300 m²
In units vanaf
100 m²
Perceel
14.649 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2

Kadastrale gegevens

Gemeente
Baarle-Nassau
Sectie
M
Perceel
214
Oppervlakte
1895 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Baarle-Nassau
Sectie
M
Perceel
215
Oppervlakte
1030 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Baarle-Nassau
Sectie
M
Perceel
216
Oppervlakte
4835 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Maaijkant 5 ULICOTEN

naar Maaijkant 5 ULICOTEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand