Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Oekelsebaan 55 ZUNDERT

Prijs op aanvraag 

Omschrijving

Zeer nette, hippische accommodatie bestaande uit een woonhuis (1999), schuur/paardenstal (1999) en een rijhal (2013), welke deels nog nader kan worden ingericht. Een buitenpiste, trainingsmolen, longeercirkel en de met hout omheinde weilanden maken het geheel compleet.

De vergunning biedt ruimte voor de huisvesting van 40 paarden en enkele pony's. Het geheel is gesitueerd op een perceel van ruim 4 hectare en is gelegen in de prachtige landelijke omgeving tussen Zundert en Rijsbergen. Alle benodigde voorzieningen zijn op korte afstand bereikbaar, alsmede de uitvalswegen naar Breda en Antwerpen.

Naast het gebruik als paardenobject behoort een alternatief gebruik als bedrijfsobject of agrarisch object tot de mogelijkheden.

BEGANE GROND

Voorentree/hal met vaste trap naar de 1e verdieping. Afwerking: tegelvloer, Spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. Meterkast: 11 groepen, 2x aardlekschakelaarbeveiliging + beveiligingsinstallatie.

Woonkamer voorzien van een gashaard. Afwerking: tegelvloer, Spachtelputz wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots.

Achterentree Afwerking: tegelvloer met deels Spachtelputz en deels betegelde wanden. Het plafond is afgewerkt met stucwerk.

Toiletruimte uitgerust met een ''zwevend'' closet. Afwerking: tegelvloer, betegelde wanden en een stucwerk plafond.

Ruime leefkeuken in hoekopstelling uitgerust met een granieten aanrechtblad, dubbele spoelbak, gas kookplaat, combimagnetron, vaatwasser, losse koelkast, ijsblokjesmachine en een RVS afzuigkap. De ruimte biedt toegang tot de kelder. Afwerking: tegelvloer, Spachtelputz wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots.

Praktische bijkeuken/berging met wasmachine aansluiting. Afwerking: tegelvloer met deels Spachtelputz en deels betegelde wanden en een stucwerk plafond.

EERSTE VERDIEPING

Overloop met dakkapel. Afwerking: laminaatvloer, Spachtelputz wanden en een gips platen plafond.

Slaapkamer 1 (ruime ouderslaapkamer): voorzien van screens. Afwerking: laminaatvloer met deels Spachtelputz en deels stucwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met een gipsplaten plafond.

Slaapkamer 2: voorzien van screens. Afwerking: laminaatvloer met deels Spachtelputz en deels stucwerk wanden.

Slaapkamer 3: voorzien van screens. Afwerking: laminaatvloer met deels Spachtelputz en deels stucwerk wanden.

Slaapkamer 4: voorzien van een berg- en cv kast. Afwerking: laminaatvloer, Spachtelputz wanden en een gipsplaten plafond.

Badkamer uitgerust met een ligbad, douche, dubbele wastafel met meubel, designradiator en dakkapel. Afwerking: tegelvloer, betegelde wanden en een gipsplaten plafond.

TWEEDE VERDIEPING

Bergzolder bereikbaar middels een vlizotrap.

EXTERIEUR

Schuur c.q. paardenstal Bouwjaar 1999. Opgetrokken op een bakstenen voet met daarboven stalen damwand platen, stalen spanten en staanders. De schuur is voorzien van een betonnen klinkervloer en een asbestvrij golfplaten dak. Het dak van deze ruimte is vanaf de binnenzijde na-geïsoleerd. Tevens voorzien van een tweetal overheaddeuren (voor– en achterzijde), 9 paardenboxen (afmetingen 3,00 m¹ x 4,00 m¹) en aan de voorzijde een inpandige garage. Muurplaathoogte ± 4,00 m¹ en nokhoogte ± 7,00 m¹. Aan beide zijgevels van de schuur is over de gehele lengte een aanbouw gerealiseerd. De aanbouw aan de linkerzijde van de schuur is in gebruik voor privé doeleinden. De aanbouw aan de rechterzijde van de schuur is aan de zijkant open. De indeling is als volgt:

Entree Afwerking: betonnen tegels, betonnen stenen wanden met rest stalen damwand profiel platen.

Zadelkamer met bergzolder Afwerking: vloertegelsmet boven de zadelkamer

Inpandige garage voorzien van een inbouwkast, meterkast en doucheruimte. Afwerking: betonnen vloer.

Negental paardenboxen

Opslagruimte

Rijhal met nader in te richten gedeelte Bouwjaar 2013. Deels opgetrokken met baksteen en deels vanaf bakstenen voet met stalen damwand platen. De constructie bestaat uit stalen spanten en staanders. Het zadeldak is geïsoleerd en voorzien asbestvrije golfplaten en lichtplaten. Muurplaathoogte ± 4,00 m¹ en nokhoogte ± 10,00 m¹. De schuur is toegankelijk middels een drietal schuifdeuren en een dubbele uitslaande loopdeur. In de schuur bevindt zich een binnenrijbak (afmetingen 18 m¹ x 36 m¹). Het aangrenzende gedeelte kan conform de omgevingsvergunning nog nader worden ingericht met paardenboxen, enkele paardenverzorgingsplaatsen en een kantine.

Buitenrijbak Achter op het perceel is een buitenrijbak gelegen. De afmetingen hiervan bedragen ca. 60 m¹ x 30 m¹.

Trainingsmolen, longeercirkel en diverse peadocks Op het terrein zijn verder aanwezig een trainingsmolen, een longeercirkel en diverse weides welke omgeven zijn met een houten omheining.

Tuin rondom de woning Rondom de woning ligt een riante siertuin. De siertuin is voorzien een gazon, borders met volwassen beplanting en bomen.

KADASTRALE GEGEVENS

Gemeente : Zundert
Sectie : R
Nummer : 225 + 221
Groot : 4 ha, 9 a en 95 ca.

BESTEMMINGSPLAN
Het object is gelegen in het bestemmingsplan "Buitengebied Zundert" van de gemeente Zundert en heeft daarin de enkelbestemming "Agrarisch - Agrarisch bedrijf" met toekenning van een bouwvlak en de functieaanduiding "Paardenhouderij". Tevens heeeft de locatie de gebiedsaanduiding "Reconstructiewetzone -verwevingsgebied". Het bestemmingsplan is vastgesteld door de gemeenteraad op 24 september 2014 en onherroepelijk in werking.

OVERIGE INFORMATIE

Type woning : Vrijstaande woning.
Bijgebouwen : Schuur/paardenstal en rijhal.

Bouwjaar woning : 1999.
Inhoud : 734 m³.
Woonoppervlakte : 187 m².
Perceeloppervlakte : 4 ha, 9 a en 95 ca.

Bouwstijl : Deels baksteen (spouw) en deels (steens).
Dak en dakbedekking : Zadeldak met pannen.
Begane grond vloer : Betonnen vloer.
1e verdiepingsvloer : Betonnen vloer.
2e verdiepingsvloer : Houten vloer.
Isolatie : Voorzien van vloer- dak en gevelisolatie.
Kozijnen : Aluminium kozijnen met geheel dubbele beglazing.
Verwarming : Middels cv-combiketel. Merk: Daalderop Combifort 30/50, bouwjaar: circa 2006.
Warm water : Middels cv-combiketel. Merk: Daalderop Combifort 30/50, bouwjaar: circa 2006.
Overig : Ramen zijn deels voorzien van screens.

Energielabel (voorlopig) : B


Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Paardenbedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
4 ha 9 a 95 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zundert
Sectie
R
Perceel
225
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Zundert
Sectie
R
Perceel
221
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Oekelsebaan 55 ZUNDERT

naar Oekelsebaan 55 ZUNDERT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand