Strijbeekseweg 23 b STRIJBEEK

Prijs op aanvraag 

Omschrijving

Een glastuinbouwbedrijf bestaande uit een nette vrijstaande woning met garage, aaneen gebouwde schuren, een royale glastuinbouwkas, waterbassin, watersilo's en landbouwgrond. Het object heeft een uitzonderlijk goede ligging tegen zuiden van Ulvenhout/Breda en een goede bereikbaarheid door de diverse uitvalswegen.

Het object is gelegen in het bestemmingsplan '' Buitengebied Alphen-Chaam 2010'' en heeft hierin de Enkelbestemming Agrarisch—Agrarisch bedrijf met functieaanduiding bedrijfswoning, glastuinbouw, specifieke vorm van agrarisch - 5 (=recreatieve nevenactiviteit zoals workshops en excursies) én toekenning van een bouwvlak.

Op deze locatie is tot op heden hortensia kwekerij ''Inrana'' geëxploiteerd waar niet alleen snijhortensia's worden gekweekt maar ook vele (bus) excursies en workshops worden georganiseerd. In de zomer is het terras geopend waarbij u tijdens een wandeling of fietstocht even kunt genieten van o.a. een bakje koffie.

''Inrana'' is inmiddels een waar begrip geworden in de omgeving.

WOONHUIS

Hal/voorentree met toegang tot de woonkamer, keuken en slaapkamer welke multifunctioneel inzetbaar is. De ruimte is voorzien van een meterkast (11 groepen en 2x aardlekschakelaar) met daarin tevens een alarminstallatie. Via een vaste trapopgang is de eerste verdieping bereikbaar.

Slaapkamer welke eventueel ook dienst kan doen als kantoor of bergruimte. Deze ruimte is toegankelijk vanuit de hal/voorentree en badkamer.

Keuken in landelijke stijl uitgerust met een composiet aanrechtblad, spoelbak, 4 pits gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasser, pannencarrousel en afzuigkap met schouw.

Hal/serre in open verbinding met de keuken. Deze serre is voorzien van een glazen schuifpui welke toegang biedt tot het overdekte terras en daarnaast voor veel lichtinval zorgt.

Luxe badkamer uitgerust met een ligbad met thermostaatkraan, massagedouche met douchescherm en thermostaatkraan, dubbele wastafel met meubel, designradiator en toilet.

Sfeervolle woonkamer uitgerust met een schouw voorzien van houtkachel. De ruimte is voorzien van rolluiken.

Kantoorruimte voorzien van rolluiken.

Zeer praktische bijkeuken uitgerust met een keuken in rechte opstelling voorzien van een 4 pits gaskookplaat, koelkast, combi oven en afzuigkap met schouw. Verder beschikt de bijkeuken over een wasmachine– en droger aansluiting. De ruimte is vanuit buiten toegankelijk via een loopdeur.

Toiletruimte met fonteintje.

Berging/garage voorzien van een bergzolder welke bereikbaar is middels een vlizotrap. De ruimte beschikt over een drietal inbouwkasten.

EERSTE VERDIEPING Overloop met vide

Toiletruimte met fonteintje.

Ruime ouderslaapkamer voorzien van rolluiken. Onder de dakschuinte is veel bergruimte gecreëerd.

Slaapkamer (2) voorzien van een groot wastafelmeubel.

Slaapkamer (3) voorzien van rolluiken en een wastafel. Onder de dakschuinte is bergruimte gecreëerd.

EXTERIEUR

Tuinhuis
In de tuin is een houten berging aanwezig met golfplaten dak.

Bedrijfsgebouwen
Het bedrijfsgedeelte bestaat uit diverse aaneengebouwde (tuinbouw)schuren, overkappingen, een glastuinbouwkas en verdere aanhorigheden.

Schuur jaren 70
De loods is opgetrokken met een baksteen spouw (later opgemetseld), welke voorzien is van isolatie, een ijzeren spantconstructie bedekt met asbestvrije golfplaten, waarbij het dak aan de binnenzijde is geïsoleerd (dupanel). De ruimte is bereikbaar middels een overheaddeur en diverse loopdeuren. De schuur is momenteel deels in gebruik als ketelruimte (2 ketels) en deels als 'workshopruimte'. Tevens is aan de voorzijde een uitbouw opgetrokken, welke in het verleden in het gebruik was als winkelruimte.

Tuinbouwschuur
Het betreffen een tweetal tuinbouwschuren met een nagenoeg identieke constructie en afmetingen (beide 25,00 m1 x 10,00 m1). Deze zijn aan de kopzijdes met elkaar verbonden, waardoor er één loods ontstaat met een tussenmuur met opening. De loodsen zijn opgetrokken met een stalen constructie baksteen spouw (waarbij één zijde gekoppeld is aan de kas), betonnen vloer en zadeldak voorzien van asbestvrije golfplaten voorzien van isolatie aan de binnenzijde. Beide loodsen zijn voorzien van een overheaddeur, diverse loopdeuren en hebben beide een eigen erf en aansluiting op de weg. De ene loods is "open" en de andere is voorzien van: • kantoorruimte • toilet (2x); • substraatruimte: De substraatruimte heeft een vloeistofdichte vloer, substraatunit met vloeibare mestopslag en ontijzerings-unit; • werkruimte en inpandige garage met houten verdiepingsvloer en zolderruimte.

Tussenbouw (2000)
Tussen de schuur en tuinbouwschuren is een tussenbouw aanwezig. Deze is opgetrokken met baksteen spouw en voorzien van een plat dak. De tussenbouw is voorzien van vloerverwarming, tegelvloer, stuc- en tegelwerk wanden en diverse verschillende plafondafwerkingen. De tussenbouw bestaat uit de volgende onderdelen: • keuken: voorzien van een keukenblok; • kantine: voorzien van een keukenblok; • 2 toiletten; • 1 douche; • centrale hal: voorzien van een ruime wasbak • kantoor; Tevens is aanpandig aan de tussenbouw (en de schuur) een overdekt "terras" aanwezig. Deze kent een betonklinker - en houtenvloer, schoonmetsel- en houtwerk wandbekleding en een balken- en stucplafond.

Glastuinbouwkas
De tuinbouwkas bestaat uit een viertal compartimenten van 5.000 m2, dus in totaal ca. 20.000 m2, welke zijn opgetrokken in 1988, 1989 en twee compartimenten in 1998. De twee compartimenten uit 1988 en 1989 zijn voorzien van schommelbeluchting en die uit 1998 van spantrail beluchting. De poothoogte van de kas bedraagt 3,50 m1, de vakmaat 4,00 m1 en de traliemaat 6,40 m1. Verder is de kas voorzien van buisrailverwarming (51 mm) en groeibuizen ( ? mm), bewatering en horizontale ventilatie Tevens is er een verouderd schermdoek, alsook een tweetal stoppenkasten (compartimenten 2 en 4) zijn aanwezig. In het midden loopt een betonnen pad en in het voorste compartiment is tevens een waterbassin/ontijzeringsbuffer aanwezig.

Waterbassin
Aan de achterzijde is een verouderd waterbassin aanwezig. Deze is al een geruime tijd niet meer in gebruik en voldoet ook niet aan de huidige eisen.

Watersilo's
Aan de voorzijde zijn een tweetal watersilo's aanwezig ten behoeve van het drainwater.

Landbouwgrond
Aan de achterzijde van het object ligt nog een perceel landbouwgrond (ca. 2.10.00 hectare). Deze landbouwgrond biedt tevens mogelijkheden voor een (beperkte) uitbreiding van de kas, of bijvoorbeeld het aanleggen van containervelden. Dit perceel is bereikbaar middels een rechts van overpad aan de achterzijde. Echter zijn er momenteel nog een oude paardenstal en diverse speeltoestellen aanwezig op het perceel landbouwgrond, alsook wat beplanting.

KADASTRALE GEGEVENS

Gemeente : Ulvenhout
Sectie : G
Nummers : 1073, 1074, 1075, 1076, 1077, 1079, 1080, 1081, 1087, 1111.
Groot : Circa 4,8 hectare.

OVERIGE INFORMATIE

Type woning : Vrijstaande woning
Bijgebouwen : Diverse bedrijfsgebouwen.
Bouwjaar : 1978.
Inhoud woning : Circa 800 m³.
Woonoppervlakte : 233 m².
Perceeloppervlakte : Circa 4,8 hectare.

Bouwstijl : Baksteen (spouw).
Dak en dakbedekking : Zadeldak met pannen.
Begane grond vloer : Betonnen vloer.
1e verdiepingsvloer : Houten vloer.
Isolatie : Dak, muur– en grotendeels vloerisolatie.
Kozijnen : Hardhouten kozijnen met nagenoeg geheel dubbele beglazing.
Verwarming : Middels cv-combiketel.
Warm water : Middels cv-combiketel.
Energielabel (voorlopig) : B

BESTEMMINGSPLAN

Het object is gelegen in het bestemmingsplan '' Buitengebied Alphen-Chaam 2010'' en heeft hierin de Enkelbestemming Agrarisch—Agrarisch bedrijf met functieaanduiding bedrijfswoning, glastuinbouw, specifieke vorm van agrarisch - 5 (=recreatieve nevenactiviteit zoals workshops en excursies) én toekenning van een bouwvlak. Bron: www.ruimtelijkeplannen.nl Voor meer informatie omtrent de bestemmingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor danwel gemeente Alphen-Chaam.


BELANGRIJKE INFORMATIE

- Voordat u een woning gaat bezichtigen vragen wij u eerst eens langs de woning te rijden en tevens de directe omgeving te verkennen.

- Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na de bezichtiging kenbaar maakt.

- Standaard wordt in de koopovereenkomst een bankgarantie of waarborgsom van 10% van de koopsom opgenomen.

- Aan deze informatieverstrekking kunnen géén rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Tuinbouwbedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
4 ha 82 a 17 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Chaam
Sectie
G
Perceel
1073
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Chaam
Sectie
G
Perceel
1074
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Chaam
Sectie
G
Perceel
1075
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Chaam
Sectie
G
Perceel
1076
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Chaam
Sectie
G
Perceel
1077
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Chaam
Sectie
G
Perceel
1079
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Chaam
Sectie
G
Perceel
1080
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Chaam
Sectie
G
Perceel
1081
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Chaam
Sectie
G
Perceel
1087
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Chaam
Sectie
G
Perceel
1111
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Strijbeekseweg 23 b STRIJBEEK

naar Strijbeekseweg 23 b STRIJBEEK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand