Dit bedrijfsobject is verkocht

Wildertstraat 15B WERNHOUT

Verkocht

Omschrijving

SEMI-BUNGALOW
Deze semi-bungalow is gelegen op een perceel van 5.610 m² op loopafstand van natuurgebied ''Gooren & Krochten '' maar ook in de nabijheid van de Belgische grens en de uitvalswegen naar Breda en Antwerpen.

De woning beschikt naast de woonkamer en de keuken over een tweetal slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Vanuit de woning heeft men direct toegang tot de bedrijfsloods weke voor meerdere doeleinden is te gebruiken. De woning is tevens voorzien van een oprijlaan welke plaats biedt aan meerdere auto's en een verzorgd aangelegde tuin welke eventueel geschikt is voor het houden van paarden en/of kleinvee.

BEDRIJFSGEBOUW
Dit voormalig melkveebedrijf is gebouwd in 1983 en vanaf 1994 in gebruik voor houtbewerking en gedeeltelijk opslag. Het bedrijfsgebouw bestaat uit circa 560 m² vloeroppervlakte, bestaande uit circa 215m² werkplaats, circa 261 m² opslagruimte, circa 43 m² kantine/toilet/kantoorruimte en circa 41 m² garage. De kantoorruimte is toegankelijk vanuit de oprit waar de diverse parkeerplaatsen zich bevinden. De opslagruimte is aan de achterzijde toegankelijk middels een overhead deur van 4.00 m¹ hoog. Vanuit de opslagruimte heeft men toegang tot de werkplaats middels een roldeur van 3.20 m¹ hoog. De garage is toegankelijk middels een elektrische bedienbare sectionaal deur en middels een loopdeur vanuit de opslagruimte.

BOUWAARD
Bouwstijl: Traditioneel gebouw opgetrokken met baksteen (spouw) waarvan de wanden zijn gepotdekseld met hout. Het gebouw is voorzien van een stalenconstructie.
Dak en dakbedekking: Zadeldak bedekt met asbesthoudende golfplaten.
Begane grondvloer: Betonnen vloer (voorzien van de oude mestkelders welke toegankelijk zijn vanuit de garage.)
1e verdiepingsvloer: Houten verdiepingsvloer (dit is de zolder boven de woning).
Isolatie: De werkplaats is voorzien van Dupanel platen.
Verwarming: De werkplaats wordt verwarmd middels een heather.
Verwarming: De opslagruimte wordt verwarmd middels een gaskachel.
Verwarming: De kantine/toilet/kantoorruimte wordt verwarmd middels een gaskachel.
Warm water: Middels handifiks boiler (bouwjaar: 2001).

INDELING
Begane grond:
De hal/voorentree, toiletruimte voorzien van een ''zwevend'' closet, woonkamer, keuken, tussenhal, twee slaapkamers en nette badkamer.

THEEHUIS MET VERANDA
Het theehuis is opgetrokken met hout en voorzien van een torendak met bitumenleien. Het theehuis is voorzien van elektra, tv-aansluiting en tuindeuren.

SCHUUR
De schuur bevindt zich achter de bedrijfsloods en is deels opgetrokken met hout op een stenen voet en deels met damwand profielplaten, stalen constructie en een zadeldak voorzien van asbestvrije golfplaten. De schuur is onderverdeeld in twee delen waarvan één toegankelijk is middels een loopdeur en een tweetal overhead deuren. Het andere deel is toegankelijk middels houten openslaande deuren. De schuur is voorzien van elektra en een vloer met klinkers.

TUIN
De woning beschikt over een verzorgd aangelegde tuin welke voorzien is van een kippenhok met ren, grasmaaierstalling, gazon, borders met volwassen beplanting en een moestuin. Tevens is de tuin voorzien van een waterput voor de besproeiing van de tuin. De tuin biedt zeer veel privacy en geeft uitzicht over de landerijen.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
560 m²
In units vanaf
1 m²
Perceel
5.610 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Wildertstraat 15B WERNHOUT

naar Wildertstraat 15B WERNHOUT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand