Brede Balrouw 45 - Hoeven

€ 900.000 k.k.
Brochure
Brede Balrouw 45 • 4741 RM HOEVEN
Bob Michielsen
Jouw expert Bob Michielsen T 06-30082306 Contacteer Bob Michielsen

Meer over
deze woning

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie om jouw agrarisch bedrijf te laten groeien en bloeien? Lees snel verder! Deze agrarische locatie bestaat uit een royale langgevelboerderij, een grote bedrijfsloods (27,00 m¹ x 12,00 m¹) en circa 11,8 hectare landbouwgrond, welke als één perceel is gelegen rondom het object. 

De locatie heeft een agrarische bestemming. Dit betekent dat je hier uitsluitend mag wonen als er ter plaatse een volwaardig agrarisch bedrijf wordt geëxploiteerd. Het bestemmingsplan geeft hiervoor diverse gebruiksmogelijkheden, waardoor de locatie geschikt is voor bijvoorbeeld akkerbouwmatige teelten of (vollegronds) teeltbedrijven. Daarnaast is er binnen het bestemmingsplan een wijzigingsbevoegdheid opgenomen waardoor het mogelijk is de bestemming, onder bepaalde voorwaarden, te wijzigen naar ‘wonen” zodat wonen als particulier op deze locatie wél is toegestaan.

Het object wordt aangeboden op een perceel van circa 1 hectare, waarbij optioneel extra landbouwgrond (circa 10.88.90 ha) aan te kopen is. Wij informeren je graag over de mogelijkheden! 

Nieuwsgierig naar wat deze locatie nog meer te bieden heeft? Download de brochure voor nog meer informatie. Enkel een bezichtiging geeft de juiste indruk!
 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1935
Perceeloppervlakte
10000 m2
Woonoppervlakte
220 m2
Inhoud
1184 m3
Isolatie
Dakisolatie Gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel
E