Breedschotsestraat 7 - Rijsbergen

€ 659.000 k.k.
Brochure
Breedschotsestraat 7 • 4891 PK RIJSBERGEN
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076 - 593 70 00 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Op een rustige en mooie locatie in het buitengebied, op een perceel van 9.810 m², staat deze goed onderhouden vrijstaande woning met vrijstaande schuur, tweetal opritten en diverse weides. Je geniet hier van al het groen, de rust en ruimte!

Binnen slechts 7 minuten fietsen bereik je de dorpskern van Rijsbergen met al haar voorzieningen. Ook is op korte afstand natuurgebied ‘’Aa of Weerijs’’ bereikbaar waar je terecht kunt voor een heerlijke wandeling. Op loopafstand haal je bij mooi weer heerlijk ambachtelijk ijs bij Alfons ijscreaties. En het bruisende stadscentrum van Breda is slechts 15 minuten rijden met de auto. Kortom, een top locatie!

Dankzij de aanwezigheid van diverse weides is dit object uitermate geschikt voor het hobbymatig houden van paarden en/of kleinvee. De schuur (200 m²) die is onderverdeeld in diverse ruimtes, is multifunctioneel inzetbaar en uitermate geschikt voor de hobby-klusliefhebber of voor gebruik als bijvoorbeeld opslagruimte.

In de keurig aangelegde tuin rondom de woning geniet je volop van het buitenleven en het prachtige uitzicht over de uitgestrekte weides en landerijen! Let op: op deze locatie rust een agrarische bestemming. 

Meer informatie? Download de brochure bovenaan deze pagina. 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1967
Perceeloppervlakte
9810 m2
Woonoppervlakte
126 m2
Inhoud
493 m3
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas Geen isolatie
Energielabel
G