Minoorstraat 3 - Wernhout

€ 695.000 k.k.
Minoorstraat 3 • 4884 JH WERNHOUT
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 06-10641861 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Op een unieke locatie, omringd door uitgestrekte weides en landerijen, staat deze royale en authentieke langgevelboerderij met diverse bijgebouwen. Je ervaart hier een oase van rust en ruimte in het prachtige buitengebied van Wernhout. 

Dit gezinshuis ademt pure nostalgie en heeft heerlijke leefruimtes. Dankzij een woonoppervlak van maar liefst 238 m² hebben alle gezinsleden een eigen, rustige plek om te werken, studeren of gezellig samen te zijn. Door de aanwezigheid van een badkamer en diverse slaapkamers op de begane grond kan deze woning in de toekomst als levensloopbestendig worden bestempeld. 

 Het mooie en ruim bemeten perceel van 3.515 m² leent zich uitstekend voor het hobbymatig houden van paarden en/of andere dieren. De grote speelweide daagt kinderen uit tot spelen. Daarnaast kun je appels, peren, pruimen en andere vruchten plukken van verschillende fruitbomen. En wat te denken van je eigen kweek– en moestuin? Wil je de zinnen verzetten? Dan kun je te voet of per fiets naar alle kanten uitwaaien. 

Dit is een object met een rijke historie en bovenal een object met mogelijkheden voor nu én in de toekomst. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging! 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Perceeloppervlakte
3515 m2
Woonoppervlakte
238 m2
Inhoud
865 m3
Isolatie
Dakisolatie Gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel
D