Molenbaan 17 - Sprundel

€ 450.000 k.k.
Brochure
Molenbaan 17 • 4714 EL SPRUNDEL
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076 - 593 70 00 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Buitenkans! Heerlijk rustig wonen met uitzicht op de landerijen en dat op loopafstand van de gezellige dorpskern? Lees snel verder.

Deze vrijstaande woning met inpandig bereikbare garage is gelegen aan een zeer rustige straat op een royaal perceel van 979 m². Op loopafstand bereik je alle dorpsvoorzieningen en binnen slechts 10 minuten met de auto bereik je het winkelcentrum van Etten-Leur, diverse scholen, horecagelegenheden en de uitvalsweg naar de A58 (Breda/BergenopZoom/Antwerpen). Een absolute top locatie!

Dankzij de aanwezigheid van een slaap-en badkamer is deze woning levensloopbestendig. Verder beschikt de begane grond over een woonkamer, keuken, multifunctionele ruimte en bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een ruime bergzolder. In de ruime tuin rondom de woning is altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden, is er ruimte om je groente te telen in je eigen moestuin én hebben kinderen volop speelruimte.

Er dient rekening te worden gehouden met verbouwings-/moderniseringskosten maar het biedt nieuwe bewoners wel de uitgelezen kans om het geheel naar eigen wens en smaak in te delen.

Meer informatie? Download de brochure bovenaan deze pagina. 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1963
Perceeloppervlakte
979 m2
Woonoppervlakte
137 m2
Inhoud
645 m3
Isolatie
Dakisolatie
Energielabel
E