Nieuwe Weg 4 A - Oud Gastel

€ 1.595.000 k.k.
Brochure
Nieuwe Weg 4A • 4751 TG OUD GASTEL
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076-5937000 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Exclusief en landelijk wonen? Dit is met recht een unieke buitenkans!  

Op een mooi en riant perceel van 13.162 m², ligt deze schitterende, volledig onder kelderde én riet gedekte langgevelboerderij (A+++) met vrijstaande schuur, inpandige garage, een vrijstaand bijgebouw, groot souterrain én een onder architectuur aangelegde tuin. 

Op slecht 5 autominuten zijn de gezellige dorpskernen van Oud-Gastel en Oudenbosch bereikbaar. In beide plaatsen zijn nagenoeg alle denkbare voorzieningen aanwezig zoals een gevarieerd winkelaanbod, supermarkten, restaurants en sportverenigingen. Oudenbosch beschikt tevens over een NS station en een middelbare school ‘’Markland College’’. De uitvalswegen richting Roosendaal, Breda of Rotterdam bevinden zich tevens binnen handbereik. 

Deze zeer energiezuinige boerderij is in 2012/2013 met veel vakmanschap én een milieubewust oogmerk gebouwd. Denk hierbij aan; een grond-warmtepomp, 60 zonnepanelen, vloerverwarming en kunststof kozijnen met super + beglazing. 

Dit is een waanzinnig object om al je woonwensen in vervulling te laten gaan. Een object met tal van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een grote loft voor inwonende kinderen, beroep aan huis en/of atelier. Met een woonoppervlak van 350 m² biedt het enorm veel ruimte en voelt alles sfeervol aan. Dankzij de omliggende weides behoort het ook tot de mogelijkheden om paarden/kleinvee aan huis te houden. 

Meer informatie? Download de brochure bovenaan deze pagina en/of informeer bij de makelaar.  
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2013
Perceeloppervlakte
1 ha 31 a 62 ca
Woonoppervlakte
351 m2
Inhoud
2208 m3
Isolatie
Dakisolatie Muurisolatie Vloerisolatie Hr glas
Energielabel
A ppp