Nieuwmoerseweg 13 c - Achtmaal

€ 450.000 k.k.
Nieuwmoerseweg 13c • 4885 KJ ACHTMAAL
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076 - 593 70 00 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Wil jij heerlijk rustig wonen in het buitengebied van Achtmaal? Maar nog wel op fietsafstand van het gezellige dorpscentrum? Dan is deze bungalow mogelijk iets voor jou! 

Deze vrijstaande bungalow met vrijstaande garage en ruime oprit is gelegen op een perceel van circa 3.000 m² in het mooie buitengebied van Achtmaal. Het dorpscentrum van Achtmaal met een supermarkt, cafés, restaurants, een basisschool, sportaccommodaties en een multifunctioneel gebouw zijn met 5 fietsminuten te bereiken.Je kunt op verschillende manieren genieten van het prachtige bosrijke buitengebied zowel te voet, te fiets of te paard. Op circa 20 autominuten heb je aansluiting met de snelwegen A58 Breda- Bergen op Zoom en de /E19 Breda-Antwerpen. 

In de tuin rondom de woning heb je fantastisch vrij uitzicht over de uitgestrekte weides en landerijen en ervaar je het optimale Buitenstate gevoel. 

Een vrijstaande woning welke naar eigen smaak en inzicht gemoderniseerd kan worden of zelfs als nieuwbouwlocatie kan worden gezien. 

Meer informatie? Download de brochure. 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1962
Perceeloppervlakte
3021 m2
Woonoppervlakte
95 m2
Inhoud
393 m3
Isolatie
Dubbel glas
Energielabel
E