Overaseweg 186 - Breda

€ 1.400.000 k.k.
Brochure
Overaseweg 186 • 4836 BD BREDA
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076 - 593 70 00 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Wat een pa-rel! De ultieme plek om stijlvol én landelijk te wonen.

Op een absolute toplocatie staat deze schitterende en in 2020 compleet gerenoveerde langgevelboerderij met royale vrijstaande loods, een vrijstaande schuur en dierenweide. Je resideert hier te midden van natuurgebieden Mastbos, de Galderse Heide, Krabbebosschen, Vloeiweide en de Rith. Het hart van de bourgondische stad Breda is met 10 minuten aan te rijden én daarnaast is er ook een snelle aansluiting met de A16/A58 en A27.

Het landelijke karakter van deze typische Brabantse langgevelboerderij vormt hier een perfecte combinatie met de luxe en wooncomfort van nu. Dankzij de aanwezigheid van maar liefst 24 zonnepanelen wordt ook nog eens in aanzienlijke mate in de elektriciteitsbehoeften voorzien. De begane grond heeft o.a. een riante living met prachtige houten gebinten, een luxe open keuken, een slaap-en badkamer, een multifunctionele ruimte, een praktische bijkeuken, een studio en zitkamer. De eerste verdieping heeft vier slaapkamers, een toiletruimte en badkamer.

Daarnaast is deze boerderij uitermate geschikt voor het hobbymatig houden van paarden en/of kleinvee. En dé ideale plek om wonen & werken te combineren. Er is recent een bestemmingsplanprocedure doorlopen. Hier is vanuit de Gemeente een verplichting opgenomen die nog dient te worden uitgevoerd. Namelijk dat de oppervlakte van de bijgebouwen teruggebracht dient te worden tot 500 m2. Wat betekent dat er nog circa 140 m2 gesloopt dient te worden.

Nieuwsgierig naar wat deze boerderij nog meer te bieden heeft? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Meer informatie? Download de brochure bovenaan deze pagina.
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1857
Perceeloppervlakte
9465 m2
Woonoppervlakte
350 m2
Inhoud
1355 m3
Isolatie
Dakisolatie Muurisolatie Vloerisolatie Dubbel glas Driedubbel glas