Veenstraat 17 - Molenschot

€ 950.000 k.k.
Brochure
Veenstraat 17 • 5124 NC MOLENSCHOT
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 06-10641861 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Op zoek naar een uniek, historisch en karakteristiek vrijstaand gezinshuis? Met diverse bijgebouwen? Een heerlijk (t)huis waar al jouw woonwensen werkelijkheid kunnen worden? Een eigen praktijk aan huis, een atelier, paarden en/of kleinvee aan huis, hobby-/klusruimte en/of (caravan)stalling; 
ontdek de vele mogelijkheden op deze fantastische locatie! 

Je geniet hier op een perceel van 10.752 m² van al het groen, de rust en ruimte terwijl diverse dorpsvoorzieningen binnen handbereik zijn. Denk hierbij aan een basisschool, bakkerij, horecagelegenheden, een binnensporthal, diverse sportvelden én een bushalte voor de verbinding met Rijen en/of Oosterhout. De centrale ligging tussen Breda en Tilburg en de nabijheid van NS-station Gilze-Rijen maken dat de bereikbaarheid uitstekend is.  

Bijzonder is dat de historie van dit object, na zorgvuldige restauratie, goed bewaard is gebleven. Glas-in-lood details, paneeldeuren en plavuizen vloeren zijn slechts enkele authentieke elementen die dit huis zijn unieke karakter geven. De royale woonoppervlakte van 266 m² biedt meer dan genoeg ruimte om te genieten van het dagelijkse leven. 

Buiten wordt het prachtige perceel omgeven door groenblijvende beplanting, gezellige terrassen, fruitbomen, omheinde (dieren) weides en fraaie gazons. Dit gezinshuis biedt eveneens het gemak van volop parkeergelegenheid op eigen terrein. 


Bron: Ruimtelijkeplannen.nl
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan “Buitengebied” van de gemeente Gilze en Rijen en heeft daarin de enkelbestemming “Agrarisch”, met tevens de toekenning van een bouwvlak. Als nadere gebiedsaanduiding wordt er voor deze locatie vermeld: overig – agrarisch verbredingsgebied. In de toelichting op dit bestemmingsplan wordt onder andere ingegaan op mogelijke vervolgfuncties bij voormalige agrarische bedrijven (VAB). Op grond hiervan, alsmede op grond van de aanduiding “overig-agrarisch verbredingsgebied”, zijn er vele alternatieve aanwendingsmogelijkheden voor deze locatie. Voor deze alternatieve gebruiksmogelijkheden adviseren wij u contact op te nemen met ons kantoor, dan wel met de gemeente Gilze en Rijen.

Word jij de nieuwe eigenaar van dit stuk woongeluk? Maak snel een afspraak! 
 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1935
Perceeloppervlakte
1 ha 7 a 52 ca
Woonoppervlakte
266 m2
Inhoud
3689 m3
Isolatie
Vloerisolatie Dubbel glas Driedubbel glas
Energielabel
G