Waaijenbergstraat 1 - Zundert

€ 885.000 k.k.
Brochure
Waaijenbergstraat 1 • 4881 NB ZUNDERT
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 06-10641861 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Op zoek naar een heerlijke plek waar jij paarden en/of andere dieren aan huis kunt houden?  In de nabijheid van diverse bos– en ruiterpaden? Lees snel verder! 

Deze keurig onderhouden en uitgebouwde vrijstaande woning, schuur met paardenboxen, een buitenrijbaan (20m¹x60m¹), een longeercirkel en diverse omheinde weides is zeer rustig gelegen op een mooi perceel van 9.285 m². Dit is de ultieme plek waar je geniet van al het groen, de rust en ruimte terwijl de 
dynamiek van het dorpscentrum binnen handbereik zijn op het moment dat jij dit wenst. Daarnaast heeft deze woning een uitstekende verbinding met de uitvalsweg naar de E19 (Antwerpen-Breda). 

De vrijstaande schuur is o.a. ingericht met 4 paardenboxen (4,5 m¹x 3 m¹), een dubbele merriestal/kraambox (6,25 x 4,50 m) middels een tussenwand (niet aanwezig) terug te brengen naar totaal 6 boxen, een poetsplaats en spuitplaats, een solarium en een zadelkamer. Dit stalgedeelte is hoogwaardig 
afgewerkt en is werkelijk waar door een ringetje te halen! Tevens bevindt zich in deze schuur een garage, toilet met bijkeuken en een werkplaats, ideaal voor de hobby-klusliefhebber! Via een vaste trap is de ruime– en multifunctioneel inzetbare zolder bereikbaar met uitzicht over de paardenboxen. 

Het volledig omheinde en verharde buitenterrein is voorzien van alle benodigde paardenfaciliteiten. Ontdek de vele mogelijkheden op deze locatie! 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1963
Perceeloppervlakte
9285 m2
Woonoppervlakte
167 m2
Inhoud
645 m3
Isolatie
Grotendeels dubbelglas Hr glas
Energielabel
F