Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

                                                                                               Woning / Agrarisch / Bedrijfsobject 
 
WONING

De meeste mensen schakelen een makelaar in bij de verkoop van hun woning. Er zijn namelijk grote financiële belangen mee gemoeid. Die belangen zijn er natuurlijk ook bij de aankoop van een woning. Misschien vraagt u zich af of er geen valkuilen in het koopcontract zitten? Hoe het zit als er verborgen gebreken zijn? Weet u niet hoe u met een ervaren verkoopmakelaar moet onderhandelen? En twijfelt u of u niet teveel betaalt?

Dan is het prettig om al die vragen aan een deskundig partner te kunnen stellen en daarop betrouwbare antwoorden te krijgen. Onze makelaars kunnen u adviseren of  de vraagprijs van een woning reëel is. Door onze plaatselijke bekendheid van de woonomgeving kunnen zij de gevraagde prijzen naar echte waarde schatten. Zij behartigen hierbij alleen de belangen van u als koper en zorgen dat u niet teveel betaalt. Onze professionaliteit is uw bouwkundige, juridische en financiële zekerheid.

U kunt altijd altijd een afspraak maken met onze makelaars om te zien of zij u op weg kunnen helpen om uw droomhuis te vinden.

U wilt een boomkwekerij aankopen, uw melkveehouderij uitbreiden of uw tuinbouwbedrijf in een maatschap onderbrengen. Welke plannen u ook heeft met uw agrarisch bedrijf, de agrarisch medewerkers van Schalk Makelaardij adviseren u in een persoonlijk gesprek over uw mogelijkheden. Zo helpen wij u bij het bepalen van uw keuze.
 

AGRARISCH

Als u een agrarisch bedrijf start of uitbreidt, moet u tal van vergunningen aanvragen. Denk bijvoorbeeld aan een milieu- en omgevingsvergunning, voorzien van een bodem-, geluids- en luchtkwaliteitsonderzoek. Daarnaast is het belangrijk dat de juiste bestemming aanwezig is of dat deze er komt.

Ook bij deze zaken kan Schalk Makelaardij u van dienst zijn. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over aankoopbegeleiding.
 

BEDRIJFSOBJECT

U wilt een bedrijfsruimte, winkelpand of kantoor aankopen of huren. Wat is een goede locatie? Wat zijn de vraag- en huurprijzen? Deze en andere vragen beantwoorden de bedrijfsmakelaars van Schalk Makelaardij voor u. De makelaars van Schalk Makelaardij weten wat het aanbod, de looptijd en de marktwaarde is van vergelijkbare bedrijfsobjecten in de regio. Samen met u stellen zij een programma van eisen op. Zo kunnen zij u van een goed advies voorzien over het aanbod en de juiste biedingsstrategie, zodat u niet teveel betaalt.

Inspectierapport bedrijfsobject
Wanneer u een bepaald bedrijfsobject interessant vindt, controleren onze makelaars het pand. Zij stellen een inspectierapport op. Daarmee heeft u een duidelijk overzicht van de staat van het object. Ook adviseren zij u over het wel of niet inschakelen van een bouwkundig specialist voor nader onderzoek. Vanzelfsprekend bezichtigt hij met u het pand, voert hij onderhandelingen en doorloopt hij het verdere traject met u tot en met de sleuteloverdracht.

Neem contact met ons op als u bedrijfsmatig onroerend goed wilt aankopen of huren.