Schalk Makelaardij is gespecialiseerd in de verkoop van agrarische bedrijven, productierechten, woningen en grond in het buitengebied.

Verkooptraject

Als u plannen heeft uw agrarisch bedrijf te verkopen dan komt daar veel bij kijken. De agrarisch medewerkers van Schalk Makelaardij zijn als geen ander op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en kunnen een reële vraagprijs vaststellen. Daarnaast zijn andere aspecten ook belangrijk voor de verkoop. Milieuvergunningen, geldende bestemmingsplannen, bodemkwaliteit en planologische ontwikkelingen. Onze adviseurs bespreken deze en andere zaken met u voordat het verkooptraject start.

Verkoopadvies

Ook adviseren zij u over de fiscale mogelijkheden en hoe u uw agrarisch bedrijf het beste kunt verkopen om een maximale opbrengst te realiseren. Met het landelijke NVM-uitwisselingssysteem, websites als www.funda.nl, www.fundalandelijk.nl, www.buitenstate.nl en onze eigen website, presenteert Schalk Makelaardij uw bedrijf zodanig dat potentiële kopers in het hele land uw bedrijf weten te vinden. Of juist niet, als u liever via een ‘stille verkoop’ uw bedrijf overdraagt.

Onze medewerkers begeleiden u graag bij uw verkoop.