Pottenbakkerstraat 20 - Etten-leur

€ 1.600 per maand Brochure
Pottenbakkerstraat 20 • 4871 EP ETTEN-LEUR

Meer over
dit bedrijf

Dit bedrijfspand met verdieping ligt op een uitstekende locatie op bedrijventerrein Attelaken te Etten-Leur. Het pand is geschikt voor verschillende doeleinden mede door de combinatie van een kantoorgedeelte met een bedrijfshal. De ligging van het bedrijfspand is ideaal; goed bereikbaar, eigen parkeerplaatsen en een goede ontsluiting. Het pand heeft een kantoorgedeelte met diverse kantoorruimtes. De aanpandige loods is gedeeltelijk te huur en kan gebruikt worden als opslagruimte, welke vanuit het kantoor bereikbaar is, maar ook van buiten middels een sectionaal deur. 

Ligging:
Bedrijventerrein Attelaken is een kleinschalig bedrijventerrein in de gemeente Etten-Leur. Het terrein is centraal gelegen tussen de steden Breda en Roosendaal en op korte afstand gelegen van de Rijksweg A58 (Breda- Roosendaal) welke binnen 5 autominuten aansluiting biedt op de A16 (Rotterdam-Antwerpen).  

Bouwaard:
Het kantoorgedeelte  is opgetrokken met baksteen (spouw). De kozijnen zijn van kunststof en zijn voorzien van dubbele beglazing. De loods aan de achterzijde is opgetrokken in damwand en voorzien van een overheaddeur. 

Indeling:
- Kantoorgedeelte, met op de begane grond een entree met toegang tot een tweetal kantoorruimtes waarvan er 1 voorzien is van een pantry, toiletten en toegang tot de bedrijfshal. 
- Op de 1e verdieping bevinden zich een drietal kantoorruimtes.
- Een loods aan de achterzijde met overheaddeur en loopdeur.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Etten-Leur, sectie M, nummer 1550 gedeeltelijk, groot 3 aren en 10 centiaren.

Bestemmingsplan:
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan "Attelaken" van de gemeente  Etten-Leur en heeft daarin de enkelbestemming "Bedrijventerrein", de functieaanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.1", bouwvlak, en maatvoering “maximum bouwhoogte: 10 m”. Het bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 11 juni 2013. 
Bron: www.ruimtelijkeplannen.nl 

Overige informatie:
Bouwjaar:    2008.
Oppervlakte kantoor: 162m².
Oppervlakte bedrijfshal: 121 m2.
Vrij hoogte bedrijfshal: 5,69 m1.
Perceeloppervlakte: ca. 310 m².

Verwarming: Middels cv-combiketels, bouwjaar: 2008.
Warm water: Middels cv-combiketels, bouwjaar: 2008.

Belangrijke informatie:
- Bezichtigingen gaan volgens afspraak met ons kantoor. 
- Voordat u dit bedrijf gaat bezichtigen vragen wij u eerst eens langs het pand te rijden en tevens de directe omgeving te verkennen. 
- Een bezichtiging is ook voor de verhuurder een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na de bezichtiging kenbaar maakt. 
- Aan deze informatieverstrekking kunnen géén rechten worden ontleend. 
Neem contact op Meer weten over dit bedrijf?