Mijn favorieten

Bedrijfstaxaties

Als u de waarde van uw bedrijfsobject wilt laten taxeren of wanneer u voor een herinvestering een waardeoordeel nodig heeft, dan schakelt u een deskundige in. Een NVM BOG-makelaar is dan een verstandige keuze.

NVM BOG-makelaar
Een BOG-makelaar, ook wel bedrijfsmakelaar, is een makelaar die gespecialiseerd is in bedrijfsonroerend goed en de zakelijke markt. Een BOG-makelaar heeft kennis van ondernemingen, lokale zakelijke markten (zoals prijzen, trends, leegstanden) en commercieel vastgoed.

TMI, kwaliteitskeurmerk taxatierapporten
Schalk Makelaardij is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Beide organisaties controleren of taxaties volgens de vastgestelde normen plaatsvinden en of de taxatierapporten voldoende onderbouwd zijn. Het NWWI richt zich op woningen, terwijl TMI voornamelijk voor bedrijf onroerend goed staat. Beiden vormen een kwaliteitskeurmerk voor taxatierapporten.

Schakelt u voor een bedrijfsmatige taxatie een makelaar van Schalk Makelaardij in, dan bent u er zeker van dat u een deugdelijk taxatierapport ontvangt. Een taxatierapport dat aan alle eisen voldoet en dat alle financiële instellingen accepteren.

Neem contact op met Schalk Makelaardij en laat u vrijblijvend informeren.