Het gevoel van buiten wonen. Leven in het groen met rust en ruimte. Droomt u daar wel eens van?

Of u nu op zoek bent naar een authentieke woonboerderij of een koper zoekt voor uw vrijstaande woning in het buitengebied, bij Schalk Makelaardij is uw buitengevoel in goede handen. 

Bij het NVM-samenwerkingsverband Buitenstate zijn alle makelaars gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van vrijstaande woningen in het buitengebied. Op basis van onze vakkennis en jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van landelijke onroerend goed, mag Schalk Makelaardij zich één van de 22 Buitenstate-makelaars in Nederland noemen.

Wanneer is een woning een Buitenstate?

Een Buitenstate herkent u aan:

  • vrije ligging
  • ligging buiten de bebouwde kom
  • minimaal 1.000 m² perceel
  • beleving van rust en ruimte

Als de woning aan tenminste drie van de vier kenmerken voldoet, kan het huis het predikaat Buitenstate krijgen. Het type woning kan variëren van een luxe landhuis tot een gewone vrijstaande woning. Ook bouwkavels en (voormalige) agrarische bedrijven kunnen een Buitenstate zijn.

Wat maakt Buitenstate zo bijzonder?

De aangesloten makelaars hebben jarenlange kennis en ervaring van het buitengebied. Ze  weten wat belangrijk is in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van deze niet alledaagse woningen. Vaak zijn Buitenstate-makelaars ook actief in agrarisch onroerend goed. Zij weten daardoor veel van de bijzondere wet- en regelgeving in het buitengebied. Bij een unieke woning hoort een unieke dienstverlening. En die biedt een Buitenstate makelaar u graag. 

Uw Buitenstate is in goede handen bij Schalk Makelaardij.

Woont u in een landelijke vrijstaande woning en overweegt u deze te verkopen? De makelaars van Schalk Makelaardij verstaan hun vak. Ze kennen de gewoontes en gebruiken van het platteland. Zij beschikken over de kennis om uw Buitenstate met de juiste prijs en condities in de markt te zetten èn te verkopen. Maak direct een afspraak om al uw vragen over de verkoop van uw woning te bespreken met onze makelaars.

Droomt u van een woonboerderij of een moderne villa in het buitengebied en twijfelt u of dat haalbaar is? Kijk eens in ons Buitenstate aanbod en zie dat er woningen in diverse prijscategorieën beschikbaar zijn. Bovendien zetten onze makelaars net dat stapje meer om de aankoop van uw Buitenstate in goede banen te leiden.

Buitenstate magazine

Lees de nieuwste uitgave van het Buitenstate magazine