Mijn favorieten

Buitenstate

Bij het NVM samenwerkingsverband Buitenstate zijn alle makelaarskantoren gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van Agrarisch- en Landelijk Vastgoed. Op basis van onze vakkennis en jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van landelijke onroerend goed, mag Schalk Makelaardij zich één van de 22 Buitenstate-makelaars in Nederland noemen.  Door deze specialisatie in landelijk wonen heeft Buitenstate het grootste aanbod vrijstaande woningen in het buitengebied te koop staan. Kopers hebben hierdoor ruime keuze tussen een woonboerderij, boerderij, zorgboerderij, landgoed, villa of andere vrijstaande woning en kunnen daardoor goed vergelijken.De woningen waarin wij bemiddelen noemen we 'Buitenstates'. Een Buitenstate krijgt dit predikaat als het huis aan tenminste drie van de vier kenmerken voldoet:

√ Vrijgelegen;

√ Buiten de bebouwde kom;

√ Minimaal 1.000 m² perceel;

√ Een beleving van rust en ruimte.

Een Buitenstate is een niet alledaagse woning en heeft vaak te maken met de bijzondere wet- en regelgeving op het platteland en vraagt daarom ook een specifieke benadering. En die bieden onze aangesloten kantoren u graag!

Twijfelt u over de juiste aanpak voor de verkoop van uw woning?
U woont in een vrijstaande woning in een landelijke omgeving en overweegt uw woning (op termijn) te gaan verkopen. Maar hoe pakt u dat aan? U wilt geen jaren over de verkoop van uw woning doen en heeft ook geen zin om alles zelf te regelen. Misschien heeft u zich dan wel eens afgevraagd welke makelaar…

  • de passie voor landelijk wonen kan overbrengen aan potentiële kopers?
  • u ontzorgt bij het professioneel te koop zetten van uw woning?
  • de nieuwste (online) verkooptools kent en weet waar potentiële kopers zoeken?
  • de juiste waarde van uw vrijstaande woning in de huidige markt kan geven?
  • de wet- en regelgeving en bijzondere verkoopmogelijkheden van het buitengebied kent?
  • ervoor zorgt dat uw woning binnen een half jaar wordt verkocht? Logische vragen, met een helder antwoord: de Buitenstate Makelaar helpt u graag bij het te koop aanbieden van uw woning.

Logische vragen, met een helder antwoord: Schalk Makelaardij helpt u graag bij het te koop aanbieden van uw woning.