De Gezusters - Klein Zundert

• 4882 BE Klein Zundert

Meer over
dit nieuwbouwproject

Heerlijk wonen in Klein-Zundert! 

Het nieuwbouwplan De Gezusters is een ontwikkeling van Huijbrechts Projectontwikkeling BV, bekend van tal van andere woningen, plannen en projecten in de omgeving. Het nieuwbouwplan wordt met veel vakmanschap gebouwd. Alle appartementen worden standaard voorzien van het volledige pakket, bestaande uit o.a. een keuken, sanitair en tegelwerk. De woonoppervlakten variëren van 71 m² tot 112 m². De mooie woonruimtes en een prettige daglichttoetreding zijn essentieel. Natuurlijk is er plek voor parkeren, maar dan wel uit het zicht, zodat groen een hoofdrol houdt. Daarom wordt een ruime parkeerkelder onder het complex gerealiseerd.

Er wordt gebouwd volgens het BENG-besluit. Hiermee voldoet het aan de nieuwste richtlijnen omtrent isolatie en energieverbruik. Elk appartement wordt voorzien van een lucht-warmtepomp, een balansventilatiesysteem met warmte terugwinning, vloerverwarming en HR ++ beglazing. Het complex wordt bekroond met een energielabel A++. Dit maakt het extra aantrekkelijk om hier te wonen. Klaar voor de toekomst! 

RIJKE HISTORIE
In 1939 bouwde vader Mutsters een winkel met woning in de bocht van de Klein Zundertseweg. Cor ontmoette Dré Mutsters en even later ontmoette haar zus Riet Jan Mutsters. In 1969 trouwde Cor met Dré en niet veel later in 1971 trouwde Riet met Jan. Jaren hiervoor hielpen zij al in hun bakkerij; Cor vooral in de bakkerij en Riet werkte in de banketbakkerij. Gaande weg zijn beide gezusters hét gezicht geworden van de kruidenierswinkel met bakkerij. De kruidenierswinkel met bakkerij van familie Mutsters was een échte ontmoetingsplaats voor jong en oud. Vroeger mochten de kleine kinderen als ze bij Cor en Riet kwamen met een briefje van thuis kleine boodschapjes meenemen. Het briefje met de kassabon werden later wel afgerekend. Ouderen konden er losse postzegels kopen of contant geld pinnen. Nu, meer dan een eeuw Klein Zundertse dorpshistorie, verrijst op deze locatie een schitterend appartementencomplex die haar naam dankt aan De Gezusters.

OMGEVING
In Klein Zundert is het bijzonder fijn wonen. De natuur ligt, letterlijk naast de deur. U kunt er heerlijk wandelen in de assortimentstuin of diverse natuurgebieden verkennen zoals 'De Pannenhoef', 'de Moeren' en de 'Klein Zundertse Heide'. Geniet van de wonderschone natuur! Verder beschikt Klein Zundert over een aantal horecavoorzieningen, het Jan Koekenplein met de St. Willibrordus kerk en activiteitencentrum ''t Stokperdje''. Er is inmiddels begonnen met de bouw van een gloednieuwe bassischool, die tijdelijk is gehuisvest op een andere locatie. 

Het gemoedelijke dorp ligt ten Noorden van Zundert, dat op steenworpafstand bereikbaar is dankzij de aanwezige fiets- en loopbrug. U kunt hier terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. 

ZUNDERT
- diverse winkels/supermarkten
- horecagelegenheden
- rijk verenigingsleven
- diverse bushaltes
- het grootste bloemencorso ter wereld

VERKOOP GESTART
De verkoop van de 13 woonappartementen en één commerciële ruimte is gestart op 12 juni 2023. Heeft u interesse in één van deze prachtige appartementen? Neem contact op met Schalk Makelaardij. Wij voorzien u graag van alle informatie!
Neem contact op Meer weten over dit nieuwbouwproject?