Aan 't Rijke - Rijsbergen

• 4891 CH Rijsbergen

Meer over
dit nieuwbouwproject

De wereld verandert en daarom is het (ver)nieuwbouwcomplex aan t Rijke in Rijsbergen deels in een nieuw jasje gestoken. Dit complex heeft een fantastische upgrade gekregen dankzij Schoenmakers Advies waarbij de aanbevelingen van kopers zijn meegenomen én mede hierdoor de appartementen voldoen aan alle hedendaagse woonwensen. De woonoppervlaktes zijn aangepast, de koopsommen zijn verlaagd én alle terrassen zijn op de zonnige en rustige achterzijde gesitueerd. U ervaart in deze appartementen een heerlijk wooncomfort.

In het complex, bestaande uit 3 winkels en 6 woonappartementen, zijn nog slechts 2 appartementen te koop. Alle appartementen zijn voorzien van een ruim en zonnig terras én een eigen berging met parkeerplaats die variëren van circa 98 m² tot 106 m². De koopsommen van de appartementen liggen tussen de €412.500,- v.o.n. en  €425.000,- v.o.n.

LIGGING:
De centrale ligging in de oude dorpskern van Rijsbergen is heerlijk. U stapt buiten en vindt daar op zeer korte loopafstand: warm brood, lekkernijen, de weekmarkt, supermarkten, horeca en fijne winkels. De bushalte is slechts een paar minuten lopen. De wereld ligt aan uw voeten, laat de auto maar thuis! Overigens beschikt u uiteraard over een eigen parkeerplaats en berging binnen het complex. Houdt u van wandelen of fietsen in een natuurlijke omgeving? Wat dacht u van een prachtige wandeling langs het Beekpad bij de Aa of Weerijs. Of een fietstocht naar de nabije natuurgebieden: De Pannenhoef, De Vloeiweide, Het Mastbos of De Moeren. Wellicht fietst u liever net de Belgische grens over naar De Paters in Meerseldreef voor een heerlijke Trappist. Er is een fijnmazig wandel- en fietsknooppunten netwerk in en rondom Rijsbergen om steeds weer verrassende tochten door de groene omgeving te kunnen maken. De fiets parkeert u na afloop in uw eigen fietsenstalling. Rijsbergen heeft een gunstige ligging ten opzichte van Breda (10 min.), Rotterdam (40 min.) en Antwerpen (40 min.)

APPARTEMENT 4 / Sint Bavostraat 63a (VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)
- Woonoppervlakte ca: 98 m²
- Terrasoppervlakte ca: 22 m²
- Eerste etage
- Toegang middels lift centrale entree
- Eigen parkeerplaats en berging

APPARTEMENT 5 / Sint Bavostraat 57b
- Woonoppervlakte ca: 106 m²
- Terrasoppervlakte ca: 16 m²
- Tweede etage
- Toegang middels lift centrale entree
- Eigen parkeerplaats en berging

APPARTEMENT 6 / Sint Bavostraat 63b
- Woonoppervlakte ca: 101,5 m²
- Terrasoppervlakte ca: 33 m²
- Tweede etage
- Toegang middels lift centrale entree
- Eigen parkeerplaats en berging

Meer informatie? Neem telefonisch contact op met ons kantoor.
Neem contact op Meer weten over dit nieuwbouwproject?