Mijn favorieten

Ons kantoor

Schalk Makelaardij is gespecialiseerd in de woningmakelaardij, de agrarische makelaardij en landelijk wonen (Buitenstate).
Ons kantoor is gevestigd in Rijsbergen en sinds de oprichting in 2000 aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en het Nederlands Vastgoed Register Taxateurs (NRVT). 

Het energieke team van Schalk Makelaardij bestaat uit 11 personen. Deskundigheid en persoonlijke dienstverlening zijn de belangrijkste kenmerken van de medewerkers van Schalk Makelaardij. Waarden die voor u als klant zekerheid bieden in de vaak spannende tijd van aankoop en/of verkoop van uw woning of bedrijf. Schalk Makelaardij is niet alleen werkzaam in de gemeente Zundert en de omliggende gemeenten, maar is door zijn brede dienstverlening bekend in heel West-Brabant.

Weet wat u te doen staat als u zich op de onroerend goedmarkt begeeft: neem contact op met het team van Schalk Makelaardij. Hun persoonlijke adviezen en deskundige kijk op zaken helpen u de juiste beslissingen te nemen.