Vanuit Rijsbergen bemiddelt Schalk Makelaardij in woningen in de gemeente Zundert en de daaromheen liggende gemeenten.

Voor het vinden van uw droomhuis bent u bij Schalk Makelaardij aan het juiste adres. Neem eens een kijkje in ons mooie aanbod onroerend goed. Van eengezinswoningen tot appartementen en van woonboerderijen tot bouwkavels. Dit aanbod kunt u tevens vinden in onze Schalk Makelaardij Krant die twee keer per jaar verschijnt. Inwoners van de gemeente Zundert, Etten-Leur en Alphen-Chaam ontvangen de krant, boordevol wetenwaardigheden over verkoop en aankoop van (agrarisch) onroerend goed, gratis in de bus.

De woningmarkt is een bijzondere markt. Wanneer u uw huis wilt verkopen, zoekt u iemand die u kunt vertrouwen. Iemand die naar u luistert, u adviseert en zorgt dat uw woning op een gunstige manier verkocht wordt. Schalk Makelaardij geeft u dat vertrouwen.

Onze makelaars beschikken over uitstekende regionale kennis en hebben een uitgebreid netwerk. Zo kunnen zij u goed begeleiden bij de aankoop of verkoop van een woning. Ook als u vragen heeft over de taxatie van uw woning, over bestemmingsplannen of over de overdracht van uw huis aan uw kinderen, kunt u bij onze adviseurs terecht.