Als u besluit uw woning te verkopen, komen er veel niet alledaagse zaken op u af. De makelaars van Schalk Makelaardij scheppen orde door u gedegen te informeren over het complete verkooptraject en de verkoopkosten.

Kennis van de woningmarkt

Met actuele kennis van de woningmarkt en een database met recent verkochte woningen maken onze makelaars een reële inschatting van de verkoopkansen van uw woning. De grootte, de ligging, de afwerking en de bouwkundige staat spelen daarbij een rol. Samen met u stellen zij een adequaat verkoopplan op. Alles gericht op het vinden van de juiste koper voor uw huis.

Promotie

Schalk Makelaardij behartigt uw belangen op een persoonlijke manier. Promotie van uw woning is een belangrijk onderdeel van onze verkoopaanpak.

 • Websites

  Uw woning komt op verschillende websites te staan. Zoals onze eigen website, op funda.nl en (indien van toepassing) op buitenstate.nl.

 • Brochure

  Voor iedere woning in ons aanbod maken we een mooie verkoopbrochure. Nog steeds hebben veel kopers graag iets in hun handen om door te bladeren. Met aansprekende teksten en goede foto’s benadrukken we de positieve aspecten van uw woning.

 • Sociale Media

  Uw woning komt bij nog meer kopers in beeld door ons gebruik van sociale media. Like Schalk Makelaardij op Facebook, volg ons op Twitter en bekijk videobeelden van woningen op YouTube.

 • Schalk Makelaardij Krant

  Tweemaal per jaar komt de Schalk Makelaardij Krant uit (oplage 30.000 stuks). Dankzij de wetenswaardige informatie die we daarin brengen, waarderen onze lezers dit magazine. De pagina’s met ons woningaanbod slaan zij zeker niet over.

 • Open Zondag

  De NVM organiseert tweemaal per jaar de Open Huizen Route. Daarnaast kunt u eén keer per maand deelnemen aan onze eigen Open Zondag. Een extra mogelijkheid voor kopers om uw woning op een laagdrempelige manier te kunnen bezichtigen. Kijk bij ons aanbod welke huizen deelnemen.

 • Verkoopstyling en fotografie

  Het woningaanbod is groot. Als u uw huis wil verkopen, presenteert u uw woning zo goed mogelijk. U kunt zelf veel doen om de pluspunten te benadrukken. Onze verkoopstyliste zegt altijd: “Bekijk de woning alsof er visite komt en doe dan nog een stapje extra.”

  Met professionele fotografie is het plaatje compleet. Schalk Makelaardij biedt verkoopstyling als service aan en werkt samen met een gespecialiseerde woningfotograaf. Wie kiest voor Schalk Makelaardij, kiest voor een partner met de kennis om uw woning met de juiste prijs en condities in de markt te zetten èn te verkopen.

Neem nu contact op voor een vrijblijvende  en gratis waardebepaling.