Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

                                                                                          Woning / Agrarisch / Bedrijfsobject 
 
WONING

Als u besluit uw woning te verkopen, komen er veel niet alledaagse zaken op u af. De makelaars van Schalk Makelaardij scheppen orde door u gedegen te informeren over het complete verkooptraject en de verkoopkosten.


Kennis van de woningmarkt
Met actuele kennis van de woningmarkt en een database met recent verkochte woningen maken onze makelaars een reële inschatting van de verkoopkansen van uw woning. De grootte, de ligging, de afwerking en de bouwkundige staat spelen daarbij een rol. Samen met u stellen zij een adequaat verkoopplan op. Alles gericht op het vinden van de juiste koper voor uw huis.

Promotie
Schalk Makelaardij behartigt uw belangen op een persoonlijke manier. Promotie van uw woning is een belangrijk onderdeel van onze verkoopaanpak.

 • Websites
  Uw woning komt op verschillende websites te staan. Zoals onze eigen website, op funda.nl en (indien van toepassing) op buitenstate.nl.
 • Brochure
  Voor iedere woning in ons aanbod maken we een mooie verkoopbrochure. Nog steeds hebben veel kopers graag iets in hun handen om door te bladeren. Met aansprekende teksten en goede foto’s benadrukken we de positieve aspecten van uw woning.

 • Social Media
  Uw woning komt bij nog meer kopers in beeld door ons gebruik van sociale media. Like Schalk Makelaardij op Facebook en volg ons op Instagram.

 • Schalk Makelaardij Krant
  Tweemaal per jaar komt de Schalk Makelaardij Krant uit (oplage 40.000 stuks). Dankzij de wetenswaardige informatie die we daarin brengen, waarderen onze lezers dit magazine. De pagina’s met ons woningaanbod slaan zij zeker niet over. De krant wordt verspreid in de gemeenten Zundert, Etten-Leur, Alphen-Chaam en Baarle-Nassau.

 • Open Zondag
  De NVM organiseert tweemaal per jaar de Open Huizen Route. Daarnaast kunt u eén keer per maand deelnemen aan onze eigen Open Zondag. Een extra mogelijkheid voor kopers om uw woning op een laagdrempelige manier te kunnen bezichtigen. Kijk bij ons aanbod welke huizen deelnemen.

 • Professionele woning fotografie
  Het woningaanbod is groot. Als u uw huis wil verkopen, presenteert u uw woning zo goed mogelijk. U kunt zelf veel doen om de pluspunten te benadrukken. Met professionele fotografie is het plaatje compleet. Schalk Makelaardij werkt samen met een gespecialiseerde woningfotograaf. Wie kiest voor Schalk Makelaardij, kiest voor een partner met de kennis om uw woning met de juiste prijs en condities in de markt te zetten èn te verkopen.

Neem nu contact op voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling.
 

AGRARISCH

Schalk Makelaardij is gespecialiseerd in de verkoop van agrarische bedrijven, productierechten, woningen en grond in het buitengebied.

Verkooptraject
Als u plannen heeft uw agrarisch bedrijf te verkopen dan komt daar veel bij kijken. De agrarisch medewerkers van Schalk Makelaardij zijn als geen ander op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en kunnen een reële vraagprijs vaststellen. Daarnaast zijn andere aspecten ook belangrijk voor de verkoop. Milieuvergunningen, geldende bestemmingsplannen, bodemkwaliteit en planologische ontwikkelingen. Onze adviseurs bespreken deze en andere zaken met u voordat het verkooptraject start.

Verkoopadvies
Ook adviseren zij u over de fiscale mogelijkheden en hoe u uw agrarisch bedrijf het beste kunt verkopen om een maximale opbrengst te realiseren. Met het landelijke NVM-uitwisselingssysteem, websites als www.funda.nl, www.fundalandelijk.nl, www.buitenstate.nl en onze eigen website, presenteert Schalk Makelaardij uw bedrijf zodanig dat potentiële kopers in het hele land uw bedrijf weten te vinden. Of juist niet, als u liever via een ‘stille verkoop’ uw bedrijf overdraagt. Onze medewerkers begeleiden u graag bij uw verkoop.
 

BEDRIJFSOBJECT

Als u uw bedrijfsobject wilt verkopen of verhuren is het bepalen van de juiste vraag- of huurprijs een belangrijk aspect. De bedrijfsmakelaars van Schalk Makelaardij weten wat het aanbod, de looptijd en de marktwaarde is van vergelijkbare bedrijfsobjecten in de regio. Daardoor kunnen zij een reële vraag- en/of huurprijs vaststellen. 

Verkoopstrategie
Tevens adviseren onze makelaars u over de juiste verkoopstrategie en melden zij uw bedrijfsobject direct aan bij de NVM-database voor zakelijk vastgoed. Via de database worden alle NVM-bedrijfsmakelaars automatisch op de hoogte gesteld van uw aanbod. Ook wordt uw bedrijfsobject op www.fundainbusiness.nl geplaatst en bieden wij u extra exposure via sociale media.

Neem dus bij verkoop van uw zakelijk onroerend goed contact op met Schalk Makelaardij.