Inschrijven zoeker

afbeelding

Hieronder vindt u een greep uit de personen die op zoek zijn naar een woning. Misschien zijn ze wel op zoek naar uw woning? Mocht u uw woning herkennen in de onderstaande woonwensen kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij brengen u dan in contact met de kandidaat-kopers. Naast de onderstaande personen hebben we nog meer zoekers in ons bestand. Ook daar vertellen wij u graag meer over.

Op te knappen Vlaamse Schuur/Woonboerderij
Noord-West-, Zuid-West- en Midden Brabant tot de lijn Drimmelen-Chaam
Prijsklasse
tot € 800.000,=

Wij zoeken een rustig en landelijk gelegen woonboerderij of Vlaamse schuur met ruime tuin (perceelgrootte tot 5000m²) voor voldoende privacy. We willen binnen 15 a 20 minuten bij een treinstation kunnen zijn.
afbeelding
Landelijk gelegen karakteristieke woning
Omgeving Breda
Prijsklasse
tot € 700.000,=

Wij zoeken een karakteristieke woning welke niet persé groot hoeft te zijn, maar wel graag gelegen aan een rustige weg met genoeg grond voor dieren en een mini-camping. Het mag een opknapper zijn.
afbeelding
Vrijstaande woning met loods/ schuren
Hoeven e.o.
Prijsklasse
tot € 700.000,=

Vanwege de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een woning met een ruime loods of schuren in Hoeven of net aan de grens met Hoeven (Etten-Leur, Oudenbosch of Bosschenhoofd)
afbeelding
Vrijstaand gezinshuis aan de rand van het dorp.
Etten leur, Hoeven, Breda, Ulvenhout, Bavel, Rijsbergen
Prijsklasse
tot € 600.000/650.000,=

Ik zoek een woning in het buitengebied maar toch binnen bereik van winkels en scholen. Mijn droomhuis heeft een tuin vanaf 1000m², heeft minimaal drie slaapkamers, een hobby- en opbergruimte. We houden van dieren en natuur en hebben een moderne stijl.
afbeelding
Vrijstaande boerderijwoning met een stukje grond.
Etten-Leur, Hoeven, Sprundel, Rijsbergen, Prinsenbeek
Prijsklasse
tot € 750.000,=

Wij zoeken een boerderij- of plattelandswoning met een stuk grond van minimaal 1800 m². Graag hebben we een schuur en mogelijkheid tot houden van dieren. Een opknapper is geen probleem, en we houden van authentieke elementen.
afbeelding
Karakteristieke (starters)woning.
Zuidkant van Breda, Bavel of Ulvenhout.
Prijsklasse
tot € 315.000,=

We hebben geen voorkeur wat betreft een instapklaar huis of kluswoning. We zoeken een woning met 3 (slaap)kamers of mogelijkheid tot, een achtertuin en een berging.
afbeelding
Vrijstaande woning / hoekwoning.
Zundert, Etten-Leur of Breda
Prijsklasse
tot € 250.000,=

In de woning die ik zoek zijn 2 toiletten, 3 slaapkamers of 2 slaapkamers en 1 studeerkamer en ik zou graag in de buurt van het centrum wonen.
afbeelding
Vrijstaande, ruimtelijke woning.
Alphen, Riel en Goirle
Prijsklasse
tot € 575.000,=

Onze droomwoning geeft een gevoel van ruimte en vrijheid, dit zit hem niet persé in het woonoppervlakte. We zouden graag een garage willen en drie slaapkamers of de mogelijkheid daartoe. Graag hebben we een perceel van ca 750m² grondoppervlakte tot een paar duizend m².
afbeelding
Gezinswoning met 6 slaapkamers en 2 badkamers.
Prinsenbeek tot Etten-Leur.
Prijsklasse
tot € 550.000,=/600.000,=

We zijn een samengesteld gezin en op zoek naar een huis met voor onze 5 kinderen een eigen slaapkamer, 2 badkamers en voldoende woon- en bergruimte. Kleine verbouwingen zijn geen probleem.
afbeelding
Vrijstaande woning bij voorkeur in het buitengebied.
Regio Midden-Brabant
Prijsklasse
tot € 625.000,=

Ik ben op zoek naar een vrijstaande woning met een ruime kavel, een garage of schuur en bij voorkeur in het buitengebied.
afbeelding
Vrijstaande woning met vrij uitzicht en/of grote tuin
Chaam
Prijsklasse
tot € 625.000,=

Wij zijn op zoek naar een vrijstaande woning met vrij uitzicht en/of grote tuin aan de rand van het dorp of in het buitengebied. We staan open voor alles: van een woning die geheel gemoderniseerd / verbouwd moet worden tot een instapklare woning. We zoeken naar een locatie aanwezigheid of mogelijkheid tot realiseren van een woonoppervlakte 150 - 190 m2, een perceelgrootte van 500m2 - 1700 m2 (dit is voor ons ook afhankelijk van de ligging en het uitzicht vanuit de tuin).
afbeelding
Vrijstaande woning bij voorkeur landelijk gelegen
Oosterhout, Oudenbosch, Woudrichem.
Prijsklasse
tot € 475.000,=

Wij zoeken een vrijstaande woning met als voorkeur dat deze landelijk gelegen is. Bijgebouw(en) of loods zijn gewenst en een minimale perceel oppervlakte van 2500 m². Een huis / woonboerderij met eventuele renovatie is geen probleem voor ons.
afbeelding
Vrijstaande woning
Omgeving Zundert of omgeving Hoeven
Prijsklasse
tot € 550.000,=

Ik zoek een vrijstaande woning met een perceel van minimaal 9000m².
afbeelding
Vrijstaande woonboerderij met minimaal 1 hectare grasland.
Zundert, Achtmaal, Klein Zundert, Rijsbergen
Prijsklasse
tot € 500.000,=

Wij zoeken een kleine woonboerderij met grasland voor onze melkschapen met een stal en een schuur. Woning en weiland moeten bij elkaar liggen.
afbeelding
Appartement of Woonhuis
Moerdijk, Zevenbergen, Klundert
Prijsklasse
tot € 200.000,=

Ik ben op zoek naar of een appartement of een woonhuis, het is voor mij alleen dus het hoeft niet te groot te zijn.
afbeelding
Levensloopbestendige woning
Rucphen
Prijsklasse
tot € 450.000,=

Wij zoeken een levensloopbestendige woning in een rustige omgeving. We willen wat extra ruimte i.v.m. onze thuiswonende zoon en graag een tuin van +/- 700m². De woning die we zoeken is modern, nieuwer, onderhoudsvriendelijk, met kunststof kozijnen, zonder schilderwerk.
afbeelding
Plaats hier uw ZOEK-advertentie

Meer kans op je droomhuis.

De zoektocht naar uw droomhuis kan frustrerend zijn. In de huidige markt is het aanbod schaars en zijn sommige woningen snel verkocht. Zo snel dat u soms het gevoel hebt dat uw droomhuis misschien wel nooit gaat vinden. Zo’n nieuwe markt vraagt om een nieuwe benadering. Daarom draaien we de rollen eens om;

Geen woning-advertentie, maar een zoekers-advertentie

Ons werk is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. En als het aanbod niet zichtbaar is, dan zullen we de vraag zichtbaar moeten maken. Daarvoor geven wij u nu dit platform. Wij presenteren u als zoeker middels een advertentie op onze website.

Er zijn zeker en vast woningeigenaren die wel plannen hebben maar nog geen stap hebben gezet om hun woning te koop aan te bieden. Zij wachten op het juiste moment. Mogelijk dat uw advertentie op onze website hen het juiste duwtje geeft en uw droomhuis in beeld brengt.

Dit is een kosteloze nieuwe service van ons kantoor.

Zowel u als zoeker, als de potentiële verkoper zijn beiden niet verplicht om via ons kantoor in te schakelen bij de aan- of verkoop van de woning. Als een contact tot stand komt bestaat uiteraard wel de mogelijkheid om ons als makelaar in te schakelen. De keuze dient altijd vooraf gemaakt te worden, zodat duidelijk is of wij als makelaar betrokken worden en zo ja, voor welke partij (koper of verkoper) wij als makelaar optreden. Wij kunnen in geen enkel geval voor beide partijen gelijktijdig optreden.

Voor meer informatie neem gerust contact op met ons kantoor via mail of telefoon.

Middels het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor ZOEKERS AANGEBODEN

Instructie: vermeld zo specifiek mogelijk welke huizen uw voorkeur hebben. Wij gaan vervolgens aan de slag om kopers en verkopers te matchen, zodat huizen sneller verkocht en gekocht kunnen worden.