Bekijk het aanbod bedrijfsonroerend goed

5
pand(en) gevonden

 • Beschikbaar

  Beekzicht 7 a - Zundert

  Op het jongste bedrijventerrein van de Gemeente Zundert “Beekzicht” is een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd.
  Het bedrijfsverzamelgebouw beslaat in totaal 800 m² en is verdeeld in 8 units van 100 m².
  Iedere unit beschikt o...

  € 800 per maand
 • Beschikbaar

  Pottenbakkerstraat 20 - Etten-leur

  Dit bedrijfspand met verdieping ligt op een uitstekende locatie op bedrijventerrein Attelaken te Etten-Leur. Het pand is geschikt voor verschillende doeleinden mede door de combinatie van een kantoorgedeelte met een bedrijfshal. De ligging van het bedrijf...

  € 1.600 per maand
 • Beschikbaar

  Begijneweide Unit 12 0 ong - Rijsbergen

  Op het jongste bedrijventerrein van Rijsbergen, ’De Waterman’ is een bedrijfsruimte gerealiseerd in een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw op korte afstand van de uitvalswegen naar de A16/A58 (Breda/Rotterdam/Antwerpen).

  De bedrijfsruimt...

  € 1.000 per maand
 • Beschikbaar

  Molenstraat 13 - Zundert

  Een unieke kans voor ondernemers!

  Op een zéér gunstige en mooie locatie staat deze tevens unieke bedrijfsruimte met schitterend voormalig kapel en gemoderniseerde kloosterwoning met een onweerstaanbare charme. Wie er binnen treedt, wordt ge...

   1837 m2
  Prijs op aanvraag
 • Verkoopplannen?
  Maak vrijblijvend
  en gratis
  een afspraak met onze makelaar.

  Wij helpen je graag verder

 • Beschikbaar

  Molenstraat 57 - Zundert

  Ruim en modern winkelpand met pantry en toiletruimte gelegen in de levendige winkelstraat van Zundert op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen en de uitvalsweg naar Antwerpen. Boven het winkelpand zijn 3 appartementen gesitueerd welke inmiddels zi...

   880 m2
  € 2.500 per maand

Wij zijn ook
bedrijfsmakelaar

Schalk Makelaardij is tevens een BOG-makelaar, ook wel bedrijfsmakelaar genoemd. Als BOG-makelaar zijn wij gespecialiseerd in zakelijk onroerend goed en de zakelijke markt. Wij hebben kennis van ondernemingen, lokale zakelijke markten (zoals prijzen, trends en leegstanden) en commercieel vastgoed.

Wil je investeren in bedrijfsruimte en zoek je een makelaar met kennis van bedrijfsonroerend goed? Kies gewoon voor Schalk Makelaardij. Wij verkopen geen dertien panden in een dozijn. Nee, wij geloven dat maatwerk en gedegen advies resulteren in een zorgeloze, goede verkoop en geen verrassingen achteraf. Zodat jij met een gerust hart die grote beslissing kunt nemen. Dat vinden wij heel gewoon, maar het is in feite buitengewoon!

Bekijk op deze pagina onze objecten voor bedrijfsonroerend goed. Wil je meer weten over een specifiek object? Neem contact met ons op en wij geven je graag vrijblijvend meer informatie!

Wil je meer weten over Schalk Makelaardij
of wil je een object (ver)kopen?

Dan zijn we slechts één klik van jou verwijderd!