Boeren is geen baan, maar een bestaan. Een manier van leven waarmee je bent vergroeid. De liefde voor land en dier, die er met de paplepel is ingegoten, wordt vaak doorgegeven van generatie op generatie. Maar het boerenbestaan is aan het veranderen. Denk je aan stoppen? Of ga je een andere koers varen? Dan zoek je steun en advies bij een ervaren partij met specifieke kennis. Iemand die vaker met dit bijltje heeft gehakt en weet wat je allemaal te wachten staat.

Dé makelaar voor het agrarisch bedrijf

Focus op agrarisch vastgoed

Schalk Makelaardij staat al jaren boeren bij in de verkoop van agrarisch vastgoed, landbouwgrond, bosgrond en productierechten. Met onze roots in het Brabantse buitenleven kennen wij de omgeving door en door. We kennen de mensen en weten wat er speelt en hoe gebieden zich ontwikkelen. Maar we kennen ook de emotie en gevoeligheden die komen kijken bij de verkoop van een (familie)bedrijf. Die focus op agrarisch vastgoed geeft ons een voorsprong. Zo kunnen we de tijd nemen om een bedrijf en ondernemer te leren kennen en te ontzorgen.

Zorgeloze en
goede verkoop

Want wij geloven dat maatwerk en gedegen advies resulteren in een zorgeloze, goede verkoop en geen verrassingen achteraf. Zodat jij met een gerust hart die grote beslissing kunt nemen. Dat vinden wij heel gewoon, maar het is in feite buitengewoon!

Bekijk ons
agrarisch aanbod

Benieuwd naar ons aanbod? Neem een kijkje bij ons agrarisch onroerend goed. Wil je meer weten over een specifiek object? Neem contact met ons op en wij geven je graag vrijblijvend meer informatie!

Agrarische taxaties

Taxeren is bij agrarische bedrijven geregeld aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsovername, bedrijfsopvolging, bedrijfsbeëindiging of wijziging van rechtsvorm. Wat is jouw bedrijf, stal, loods of landbouwgrond waard? Voor een goede waardebepaling van onroerend goed in het buitengebied heb je een taxateur nodig met kennis van zaken. Iemand die het landelijk gebied kent, die verstand heeft van grondsoorten, afwatering, vergunningen, regelgeving, ruimtelijke ordening, prijzen, actuele ontwikkelingen en ga zo maar door. Vertrouw op Schalk Makelaardij!

Wil je meer weten over Schalk Makelaardij
of wil je een object (ver)kopen?

Dan zijn we slechts één klik van jou verwijderd!