Vrij uitzicht over de landerijen, de geur van vers gemaaid gras en de wind die vrij spel heeft tussen de bomen. De charmes van het buitenleven. Wie ze eenmaal heeft geproefd, wil nooit meer anders. Wanneer je daar een woning wilt kopen of verkopen, zoek je iemand die dit begrijpt. Die de waarde van de frisse buitenlucht kent en weet welke wegen je het beste kunt bewandelen. Schalk Makelaardij is dé makelaar in het buitengebied. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Buitenstate.

Schalk Makelaardij is een Buitenstate-makelaar

NVM-samenwerkingsverband

Buitenstate is een samenwerkingsverband van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Schalk Makelaardij is één van de 21 zelfstandige NVM-makelaarskantoren die hier bij is aangesloten. Alle kantoren hebben jarenlange ervaring en zijn specialist in de aankoop en verkoop van vrijstaande woningen in het buitengebied. Wil je zo’n vrijstaande óf niet-alledaagse woning kopen of verkopen? Dan heb je vaak te maken met bijzondere wetten en regels die enkel op het platteland gelden. Dat vraagt om een specifieke benadering. Een Buitenstate-benadering.

Voordelen
aansluiting

Onze aansluiting bij Buitenstate biedt jou als verkoper volop voordelen. We maken onderdeel uit van een groot landelijk netwerk van makelaarskantoren in het buitengebied. Buitenstate heeft een database met ruim 20.000 zoekers, originele marketingacties, een eigen stijlvol magazine met een oplage van 17.000 én een mooie website met ruim 3.500 websitezoekers per maand. Veel woningzoekenden weten Buitenstate te vinden, hetgeen een absolute meerwaarde is om de juiste kandidaat voor jouw woning te treffen.

Meer weten
over Buitenstate?

Wil je meer weten over het samenwerkingsverband? Bekijk hier onze Buitenstate kantoorvideo of neem contact op met de makelaars van Schalk Makelaardij. Wij vertellen je graag meer en lichten de vele voordelen van onze aansluiting aan jou toe.