Vrij uitzicht over de landerijen, de geur van vers gemaaid gras en de wind die vrij spel heeft tussen de bomen. Rust, ruimte en de regelmaat van dorpjes waar de tijd nog altijd langzamer lijkt te gaan dan in de stad. De charmes van het buitenleven. Wie ze eenmaal heeft geproefd, wil nooit meer anders.

Onze roots liggen in het Brabantse buitenleven!

Ons hart ligt buitenaf

Wanneer je een woning wil verkopen of kopen dan zoek je iemand die dit begrijpt. Die de waarde van de frisse buitenlucht kent en weet welke wegen je het beste kunt bewandelen. Als dé makelaar in het buitengebied begrijpen wij dit als geen ander. Onze verkoopborden zie je dus ook niet snel in de stad, want óns hart ligt ook buitenaf; op het Brabantse platteland dat we door en door kennen. We weten hoe het voelt om er opgegroeid te zijn, om er te wonen én om er te werken. We kennen de mensen, weten wat er speelt en hoe gebieden zich ontwikkelen. Kortom, wij zijn geen groentjes in ons vak!

Focus op landelijk onroerend goed

In ons portfolio vind je niet vaak dat doorsnee rijtjeshuis, maar wel die vrijstaande woning in het buitengebied. Die focus op landelijk onroerend goed geeft ons een voorsprong. Zo kunnen we de tijd nemen om een object en de eigenaren of ondernemers te leren kennen en te ontzorgen. Want wij geloven dat maatwerk resulteert in een goede verkoop, gelukkige kopers en geen verrassingen achteraf. Dat vinden wij heel gewoon, maar het is in feite buitengewoon!

Schalk Makelaardij verkoopt geen dertien panden in een dozijn, maar we leveren maatwerk. Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek onze buitengewone werkwijze!

Ervaren en deskundige taxateurs

Wil je jouw landelijke woning, agrarisch bedrijf of bedrijfspand laten taxeren? Vertrouw op de expertise van Schalk Makelaardij! In ons team hebben wij ervaren en deskundige taxateurs. Wij kunnen jou niet alleen helpen bij particuliere taxaties, maar ook bij agrarische taxaties en bedrijfsmatige taxaties.

Wij zijn ook bedrijfsmakelaar

Schalk Makelaardij is een BOG-makelaar, ook wel bedrijfsmakelaar genoemd. Als BOG-makelaar zijn wij gespecialiseerd in zakelijk onroerend goed en de zakelijke markt. Wij hebben kennis van ondernemingen, lokale zakelijke markten (zoals prijzen, trends en leegstanden) en commercieel vastgoed.

Wil je meer weten over Schalk Makelaardij
of wil je een object (ver)kopen?

Dan zijn we slechts één klik van jou verwijderd!