Vrij uitzicht over de landerijen, de geur van vers gemaaid gras en de wind die vrij spel heeft tussen de bomen. Rust, ruimte en de regelmaat van dorpjes waar de tijd nog altijd langzamer lijkt te gaan dan in de stad. De charmes van het buitenleven. Wie ze eenmaal heeft geproefd, wil nooit meer anders. Als dé makelaar in het buitengebied begrijpen wij dit als geen ander.

Dé makelaar voor landelijk wonen

Wij weten wat er speelt

Wanneer je in het buitengebied een woning wil verkopen of kopen dan zoek je iemand die dit begrijpt. Die de waarde van de frisse buitenlucht kent en weet welke wegen je het beste kunt bewandelen. De verkoopborden van Schalk Makelaardij zie je niet snel in de stad, want óns hart ligt ook buitenaf; op het Brabantse platteland dat we door en door kennen. We weten hoe het voelt om er opgegroeid te zijn, om er te wonen en om er te werken. We kennen de mensen, weten wat er speelt en hoe gebieden zich ontwikkelen.

Focus op landelijk
onroerend goed

In ons portfolio vind je dus niet dat doorsnee rijtjeshuis, maar wel die vrijstaande woning in het buitengebied. Die focus op landelijk onroerend goed geeft ons een voorsprong. Zo kunnen we de tijd nemen om een object en de bewoners te leren kennen. Want wij geloven dat maatwerk resulteert in een goede verkoop, gelukkige kopers en geen verrassingen achteraf. Dat vinden wij heel gewoon, maar het is in feite buitengewoon!

Taxaties in het
buitengebied

Voor een goede waardebepaling van onroerend goed in het buitengebied heb je een taxateur nodig met kennis van zaken. Iemand die het landelijk gebied kent, die verstand heeft van grondsoorten, afwatering, vergunningen, regelgeving, ruimtelijke ordening, prijzen, actuele ontwikkelingen en ga zo maar door. De agrarisch taxateurs van Schalk Makelaardij zijn van ál deze zaken op de hoogte en weten wat er speelt in de regio.

Schalk Makelaardij is een Buitenstate-makelaar

Schalk Makelaardij is dé makelaar in het buitengebied. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Buitenstate, een NVM-samenwerkingsverband van makelaarskantoren in het buitengebied. Onze aansluiting bij Buitenstate biedt jou als verkoper volop voordelen!

Landelijke woningen uitgelicht

 • Beschikbaar

  Cuypersbos 16 - Oud Gastel

  Op een unieke locatie, op loopafstand van het levendige centrum van Oud Gastel én een (speel)bos staat deze uitgebouwde en keurig afgewerkte hoekwoning met aangebouwde garage, oprit én zonnige achtertuin op het zuiden! 

  Deze energiezuinige...

  4 kamers
  € 399.000 k.k.
 • Beschikbaar

  Ettenseweg 9 - Sprundel

  Deze keurig onderhouden en royale vrijstaande bedrijfswoning met royale aangebouwde loods en diverse (paarden) weides is gelegen op een perceel van ca 1,8 hectare op een mooie en landelijke locatie in het buitengebied van Sprundel. In de achtertuin geniet...

  4 kamers
  € 1.195.000 k.k.
 • Beschikbaar

  Hoekvensedreef 9 a - Schijf

  Op een schitterende locatie, op een perceel van 10.070 m², staat deze vrijstaande woning met aangebouwde voormalig stal, voorzien van een ruime multifunctionele ruimte, garage en een inpandig bereikbare schuur. Daarnaast beschikt het object over een vrij...

  5 kamers
  € 695.000 k.k.

Wil je meer weten over Schalk Makelaardij
of wil je een object (ver)kopen?

Dan zijn we slechts één klik van jou verwijderd!