Vrij uitzicht over de landerijen, de geur van vers gemaaid gras en de wind die vrij spel heeft tussen de bomen. Rust, ruimte en de regelmaat van dorpjes waar de tijd nog altijd langzamer lijkt te gaan dan in de stad. De charmes van het buitenleven. Wie ze eenmaal heeft geproefd, wil nooit meer anders. Als dé makelaar in het buitengebied begrijpen wij dit als geen ander.

Dé makelaar voor landelijk wonen

Wij weten wat er speelt

Wanneer je in het buitengebied een woning wil verkopen of kopen dan zoek je iemand die dit begrijpt. Die de waarde van de frisse buitenlucht kent en weet welke wegen je het beste kunt bewandelen. De verkoopborden van Schalk Makelaardij zie je niet snel in de stad, want óns hart ligt ook buitenaf; op het Brabantse platteland dat we door en door kennen. We weten hoe het voelt om er opgegroeid te zijn, om er te wonen en om er te werken. We kennen de mensen, weten wat er speelt en hoe gebieden zich ontwikkelen.

Focus op landelijk
onroerend goed

In ons portfolio vind je dus niet dat doorsnee rijtjeshuis, maar wel die vrijstaande woning in het buitengebied. Die focus op landelijk onroerend goed geeft ons een voorsprong. Zo kunnen we de tijd nemen om een object en de bewoners te leren kennen. Want wij geloven dat maatwerk resulteert in een goede verkoop, gelukkige kopers en geen verrassingen achteraf. Dat vinden wij heel gewoon, maar het is in feite buitengewoon!

Taxaties in het
buitengebied

Voor een goede waardebepaling van onroerend goed in het buitengebied heb je een taxateur nodig met kennis van zaken. Iemand die het landelijk gebied kent, die verstand heeft van grondsoorten, afwatering, vergunningen, regelgeving, ruimtelijke ordening, prijzen, actuele ontwikkelingen en ga zo maar door. De agrarisch taxateurs van Schalk Makelaardij zijn van ál deze zaken op de hoogte en weten wat er speelt in de regio.

Schalk Makelaardij is een Buitenstate-makelaar

Schalk Makelaardij is dé makelaar in het buitengebied. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Buitenstate, een NVM-samenwerkingsverband van makelaarskantoren in het buitengebied. Onze aansluiting bij Buitenstate biedt jou als verkoper volop voordelen!

Landelijke woningen uitgelicht

 • Beschikbaar

  Moer-Heiningbaan 4 * - Rijsbergen

  Schitterend wonen op een unieke locatie in Rijsbergen? Lees snel verder! 

  Deze goed onderhouden vrijstaande woning met twee grote schuren én 14 zonnepanelen is zeer rustig en landelijk gelegen op een perceel van circa 2,3 hectare. Op loopaf...

  3 kamers
  € 1.125.000 k.k.
 • Beschikbaar

  Paandijksestraat 10 - Rijsbergen

  Deze unieke en volledig gemoderniseerde woonboerderij met aanleun-/kangoeroewoning en vrijstaande schuur is gelegen op een rustige en prachtige locatie op een perceel van 7.455 m². Binnen slechts 5 minuten met de auto sta je in het gezellige dorpscentrum...

  5 kamers
  € 1.400.000 k.k.
 • Beschikbaar

  Nieuw-Ginnekensebaan 6 - Rijsbergen

  Op zoek naar een royale en karakteristieke langgevelboerderij met mogelijkheden voor dubbele bewoning, mantelzorg, een au pair, atelier en/of een aan huis gebonden beroep? Lees snel verder!

  Deze boerderij ademt sfeer, boordevol karakter en be...

  5 kamers
  € 1.100.000 k.k.

Wil je meer weten over Schalk Makelaardij
of wil je een object (ver)kopen?

Dan zijn we slechts één klik van jou verwijderd!