Vrij uitzicht over de landerijen, de geur van vers gemaaid gras en de wind die vrij spel heeft tussen de bomen. Rust, ruimte en de regelmaat van dorpjes waar de tijd nog altijd langzamer lijkt te gaan dan in de stad. De charmes van het buitenleven. Wie ze eenmaal heeft geproefd, wil nooit meer anders. Als dé makelaar in het buitengebied begrijpen wij dit als geen ander.

Dé makelaar voor landelijk wonen

Wij weten wat er speelt

Wanneer je in het buitengebied een woning wil verkopen of kopen dan zoek je iemand die dit begrijpt. Die de waarde van de frisse buitenlucht kent en weet welke wegen je het beste kunt bewandelen. De verkoopborden van Schalk Makelaardij zie je niet snel in de stad, want óns hart ligt ook buitenaf; op het Brabantse platteland dat we door en door kennen. We weten hoe het voelt om er opgegroeid te zijn, om er te wonen en om er te werken. We kennen de mensen, weten wat er speelt en hoe gebieden zich ontwikkelen.

Focus op landelijk
onroerend goed

In ons portfolio vind je dus niet dat doorsnee rijtjeshuis, maar wel die vrijstaande woning in het buitengebied. Die focus op landelijk onroerend goed geeft ons een voorsprong. Zo kunnen we de tijd nemen om een object en de bewoners te leren kennen. Want wij geloven dat maatwerk resulteert in een goede verkoop, gelukkige kopers en geen verrassingen achteraf. Dat vinden wij heel gewoon, maar het is in feite buitengewoon!

Taxaties in het
buitengebied

Voor een goede waardebepaling van onroerend goed in het buitengebied heb je een taxateur nodig met kennis van zaken. Iemand die het landelijk gebied kent, die verstand heeft van grondsoorten, afwatering, vergunningen, regelgeving, ruimtelijke ordening, prijzen, actuele ontwikkelingen en ga zo maar door. De agrarisch taxateurs van Schalk Makelaardij zijn van ál deze zaken op de hoogte en weten wat er speelt in de regio.

Schalk Makelaardij is een Buitenstate-makelaar

Schalk Makelaardij is dé makelaar in het buitengebied. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Buitenstate, een NVM-samenwerkingsverband van makelaarskantoren in het buitengebied. Onze aansluiting bij Buitenstate biedt jou als verkoper volop voordelen!

Landelijke woningen uitgelicht

 • Beschikbaar

  de Heikant 14 - Sprundel

  Op een landelijke locatie in het buitengebied, op een perceel van circa 2,3 hectare, staat deze agrarisch bestemde vrijstaande woning met een drietal schuren. Op korte afstand bereik je het dorpscentrum van Sprundel met al haar voorzieningen maar ook dive...

  3 kamers
  € 625.000 k.k.
 • Beschikbaar

  Boutweg 21 - Etten-leur

  Welkom in deze monumentale en charmante vrijstaande woonboerderij met aangebouwde langdeelschuur en zeer diepe achtertuin. Deze woning uit 1907 ademt historie, is in 2002 verbouwd en heeft een bijzondere authentieke uitstraling die direct in het oog sprin...

  3 kamers
  € 750.000 k.k.
 • Beschikbaar

  Verlengde Duinstraat 99 - Hoogerheide

  Op één van de mooiste plekjes in Hoogerheide, omarmd door weelderig groen en grenzend aan een natuurgebied, staat dit vrijstaand landhuis met diverse bijgebouwen. Je resideert te midden van de natuur en ervaart hier optimale rust, ruimte en 100% privacy...

  4 kamers
  € 979.000 k.k.

Wil je meer weten over Schalk Makelaardij
of wil je een object (ver)kopen?

Dan zijn we slechts één klik van jou verwijderd!