Schalk Makelaardij is dé makelaar in het buitengebied. Met onze roots in het Brabantse buitenleven kennen wij de woningmarkt door en door en weten wat er speelt. Wij nemen jou mee in ons werkveld en delen interessant nieuws en actuele thema’s. Bijvoorbeeld over taxaties, het agrarisch bedrijf, verkoop van bedrijfsvastgoed en buitenwonen. Zo ben jij gewoon op de hoogte.

Een makelaar
die gewoon weet
wat er speelt

Alle mogelijkheden

Wil je een taxatie laten uitvoeren op jouw woning of bedrijfspand, bijvoorbeeld om een hypotheek over te sluiten? In veel gevallen heb je een gevalideerd taxatierapport nodig. Wij vertellen je graag wat een gevalideerd taxatierapport is en hoe je zo’n rapport laat opstellen.

  • Wil je jouw huidige woning verbouwen? Of koop je een woning en wil je deze een flinke opknapbeurt geven? Om de verbouwing te bekostigen, moet je een (nieuwe) hypotheek afsluiten. De erkende taxateurs van Schalk Makelaardij taxeren jouw woning en geven een taxatierapport af. Lees er hier meer over.

  • Heb je een hypotheek bij een bank of hypotheekverstrekker en wil je de hypotheek oversluiten? Dan dien je jouw woning of bedrijfspand (opnieuw) te laten taxeren. De erkende taxateurs van Schalk Makelaardij helpen je graag bij het opstellen van een nieuw taxatierapport. Lees er hier meer over.

  • Heb je voor jouw woning of bedrijfspand een WOZ-beschikking ontvangen en wil je bezwaar maken tegen de WOZ-waarde? De adviseurs van Schalk Makelaardij helpen jou bij het indienen van het bezwaarschrift. Lees hier meer informatie en laat je bijstaan!

  • Wil je een woonboerderij kopen, maar kom je erachter dat de boerderij nog geen woonbestemming heeft? Het is mogelijk om de agrarische bestemming naar een woonbestemming om te zetten. De makelaars van Schalk Makelaardij helpen je hier graag bij! Lees meer.

  • Je denkt erover om je agrarisch bedrijf te verkopen. Een weloverwogen keuze of een moeilijke beslissing die je na lang wikken en wegen hebt genomen. Wat de aanleiding ook is, de gespecialiseerde makelaars van Schalk Makelaardij helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Want een impact heeft zo’n verkoop onvermijdelijk. Met onze jarenlange ervaring, groot regionaal en landelijk netwerk en onze eigen agrarische roots begrijpen wij dat. En daar pluk jij de vruchten van.

Blijf altijd up-to-date
en raak geïnspireerd

Laatste ontwikkelingen Nieuwe ideeën