Schalk Makelaardij is dé makelaar in het buitengebied. Onze verkoopborden zie je niet snel in de stad, want óns hart ligt buitenaf; op het Brabantse platteland dat we door en door kennen. We weten hoe het voelt om er opgegroeid te zijn, om er te wonen en om er te werken. We kennen de mensen, weten wat er speelt en hoe gebieden zich ontwikkelen.

Gewoon goed
en deskundig
advies

Alle mogelijkheden

Aanbod neemt af. Transacties nemen toe.

Jawel: plattelandswoningen zijn heel anders dan reguliere woningen. Ze zijn uniek en worden minder beïnvloed door bijvoorbeeld stagnatie van de nieuwbouw. Toch varen beide woningmarkten veelal een gelijke koers. Het aanbod neemt af. De transacties nemen toe. Dat leidt volgens makelaar Twan Schalk van Schalk Makelaardij in Rijsbergen, tot schaarste en prijsstijgingen. Bovenal blijkt ook uit de data van de NVM dat de plattelandswoning zich in een groeiende populariteit mag verheugen.

 

  • Wil je een taxatie laten uitvoeren op jouw woning of bedrijfspand, bijvoorbeeld om een hypotheek over te sluiten? In veel gevallen heb je een gevalideerd taxatierapport nodig. Wij vertellen je graag wat een gevalideerd taxatierapport is en hoe je zo’n rapport laat opstellen.

  • Wil je jouw huidige woning verbouwen? Of koop je een woning en wil je deze een flinke opknapbeurt geven? Om de verbouwing te bekostigen, moet je een (nieuwe) hypotheek afsluiten. De erkende taxateurs van Schalk Makelaardij taxeren jouw woning en geven een taxatierapport af. Lees er hier meer over.

  • Heb je een hypotheek bij een bank of hypotheekverstrekker en wil je de hypotheek oversluiten? Dan dien je jouw woning of bedrijfspand (opnieuw) te laten taxeren. De erkende taxateurs van Schalk Makelaardij helpen je graag bij het opstellen van een nieuw taxatierapport. Lees er hier meer over.

  • Heb je voor jouw woning of bedrijfspand een WOZ-beschikking ontvangen en wil je bezwaar maken tegen de WOZ-waarde? De adviseurs van Schalk Makelaardij helpen jou bij het indienen van het bezwaarschrift. Lees hier meer informatie en laat je bijstaan!

  • Wil je een woonboerderij kopen, maar kom je erachter dat de boerderij nog geen woonbestemming heeft? Het is mogelijk om de agrarische bestemming naar een woonbestemming om te zetten. De makelaars van Schalk Makelaardij helpen je hier graag bij! Lees meer.

  • Je denkt erover om je agrarisch bedrijf te verkopen. Een weloverwogen keuze of een moeilijke beslissing die je na lang wikken en wegen hebt genomen. Wat de aanleiding ook is, de gespecialiseerde makelaars van Schalk Makelaardij helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Want een impact heeft zo’n verkoop onvermijdelijk. Met onze jarenlange ervaring, groot regionaal en landelijk netwerk en onze eigen agrarische roots begrijpen wij dat. En daar pluk jij de vruchten van.

Advies en
begeleiding

Het team van Schalk Makelaardij bestaat uit ervaren en deskundige makelaars en taxateurs. Wij zijn geen groentjes in het vak, maar hebben onze sporen ruimschoots verdiend. Wil je een woning verkopen of kopen? Wil je jouw agrarisch bedrijf verkopen of laten taxeren? Of zoek je bedrijfsonroerend goed dat aan jouw wensen voldoet? Wij geven gewoon goed advies en begeleiden jou stap voor stap.

Wil je meer weten over Schalk Makelaardij
of wil je een object (ver)kopen?

Dan zijn we slechts één klik van jou verwijderd!