Bavelseweg 140 - Molenschot

€ 1.250.000 k.k.
Bavelseweg 140 • 5124 PZ MOLENSCHOT
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076-5937000 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Wat een parel! Op zoek naar een zeer duurzame (A+++) en unieke woonboerderij gelegen op een rustige en landelijke locatie omringd door uitgestrekte weides en landerijen in een bosrijke omgeving? Lees snel verder! 

De boerderij is gelegen in een prachtig gebied waar je heerlijk kunt wandelen en/of fietsen. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de gezellige dorpskernen van Molenschot, Bavel of Gilze. Ook de uitvalsweg naar de A58 (Tilburg/Breda) én golfbaan Princenbosch zijn op zeer korte afstand bereikbaar. Kortom, een sublieme locatie!   

Dit fijne gezinshuis is in 2020 met veel liefde, vakmanschap én een milieubewust oogmerk verbouwd tot een schitterend object. Denk hierbij o.a. aan de 42 zonnepanelen, HR++ beglazing en een luchtwater warmtepomp. Tijdens de bouw is oud en authentiek op fenomenale wijze verbonden met nieuw en eigentijds. 

Op het perceel van 8.730 m² is een vrijstaand bijgebouw gerealiseerd bestaande uit een paardenstal met 2 boxen, een kantoor/praktijkruimte en diverse omheinde weides. Hierdoor is dit object uitermate geschikt voor het hobbymatig houden van paarden en/of andere dieren én een eigen kantoor/praktijk aan huis! De inpandig bereikbare schuur is een ideale ruimte voor de hobby--/klusliefhebber of voor gebruik als opslag. 

Nieuwsgierig naar wat deze boerderij nog meer te bieden heeft?Enkel een bezichtiging geeft de juiste indruk. 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2020
Perceeloppervlakte
8730 m2
Woonoppervlakte
210 m2
Inhoud
2090 m3
Isolatie
Volledig geisoleerd Grotendeels dubbelglas Hr glas
Energielabel
A ppp