Neem een kijkje bij ons agrarisch onroerend goed

3
pand(en) gevonden

 • Beschikbaar

  Molendijk 19* - Standdaarbuiten

  Een unieke kans voor zowel de particulier als (agrarisch) ondernemer! Dankzij de aanwezigheid van een ‘’VAB’’ (voormalig agrarisch bedrijf) functie binnen het bestemmingsplan, mag deze locatie óók door een particulier bewoond worden en bestaat e...

   2 ha 18 a 42 ca
  € 1.175.000 k.k.
 • Verkocht onder voorbehoud

  Brede Balrouw 45 - Hoeven

  Ben jij op zoek naar de perfecte locatie om jouw agrarisch bedrijf te laten groeien en bloeien? Lees snel verder! Deze agrarische locatie bestaat uit een royale langgevelboerderij, een grote bedrijfsloods en circa 11,8 hectare landbouwgrond.

   11 ha 88 a 90 ca
  Prijs op aanvraag

Boeren is geen baan, maar een bestaan. Een manier van leven waarmee je bent vergroeid. Schalk Makelaardij staat al jaren agrariërs bij in de verkoop van agrarisch vastgoed of landbouwgrond. Met onze roots in het Brabantse buitenleven kennen wij de omgeving door en door. We kennen de mensen en weten wat er speelt en hoe gebieden zich ontwikkelen. Maar we kennen ook de emotie en gevoeligheden die komen kijken bij de verkoop van een (familie)bedrijf. Die focus op agrarisch vastgoed geeft ons een voorsprong.

Bekijk op deze pagina onze objecten voor agrarisch onroerend goed. Wil je meer weten over een specifiek object? Neem contact met ons op en wij geven je graag vrijblijvend meer informatie!

Wil je meer weten over Schalk Makelaardij
of wil je een object (ver)kopen?

Dan zijn we slechts één klik van jou verwijderd!