De Nieuwenberg 15 - Roosendaal

€ 719.000 k.k.
Brochure
De Nieuwenberg 15 • 4705 AL ROOSENDAAL
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076-5937000 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Op zoek naar een authentieke langgevelboerderij met mogelijkheden tot mantelzorg, atelier of kantoor/praktijk aan huis? Dit alles op een plek waar je ook dieren/kleinvee aan huis kunt houden? Lees snel verder!

In het buitengebied van Roosendaal, op fietsafstand van het gezellige stadscentrum, staat deze deels gerenoveerde monumentale langgevelwoonboerderij met een Vlaamse schuur, inpandige schuur, stal, opslag, een multifunctionele ruimte én diverse dierenweides. Al binnen slechts 3 autominuten rijd je op de A17/A58, ideaal voor de niet-thuis werkers!

Vanaf de achtertuin gezien betreft het linker deel het gemoderniseerde woongedeelte en het rechter deel een royale inpandige schuur, een grote multifunctionele ruimte, stal en een opslag. Bij het rechterdeel dient men rekening te houden met verbouwing-/moderniseringswerkzaamheden. Echter biedt dit nieuwe woningeigenaren wel dé uitgelezen kans om hier iets unieks te realiseren.

Achter de boerderij ligt een fraai aangelegde tuin. Voor buitenmensen is dit een heerlijke plek met diverse mogelijkheden. Scharrelt hier straks jouw kleinvee rond? En/of maak je hier een grote moestuin?

Kom snel een kijkje nemen want enkel een bezichtiging geeft de juiste indruk!

Meer informatie? Download de brochure bovenaan de pagina en/of informeer bij de makelaar.
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1870
Perceeloppervlakte
7052 m2
Woonoppervlakte
327 m2
Inhoud
2778 m3
Isolatie
Dakisolatie