Goedentijd 49 - Alphen

€ 745.000 k.k.
Brochure
Goedentijd 49 • 5131 NS ALPHEN
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076-5937000 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Stap binnen in deze authentieke langgevelboerderij, compleet met inpandige garage en twee schuren gelegen op een uitgestrekt perceel van 5.235 m², en toch slechts een steenworp verwijderd van de gezellige dorpskern met al haar voorzieningen! Op basis van het huidige bestemmingsplan heeft de locatie een agrarische bestemming. Desalniettemin zijn in dit bestemmingsplan diverse wijzigingsbevoegdheden opgenomen om de bestemming daarvan te wijzigen, waarbij wordt verwezen naar de tekst verderop in deze brochure. 

Met een royaal woonoppervlak van 162 m² biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De rijke geschiedenis van het verleden leeft voort in de prachtige authentieke details, zoals de karakteristieke houten balken en het sierlijke glas-in-lood, die de warmte en charme van deze boerderij versterken. 
De ruime inpandige schuur en diverse bijgebouwen bieden een scala aan mogelijkheden, of het nu gaat om het stallen van caravans, het creëren van een hobby/kantoorruimte of gewoonweg extra opslag. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Zowel aan de voor als achterzijde word je getrakteerd op een panoramisch uitzicht over de uitgestrekte weides en landerijen. De tuin nodigt uit om optimaal te genieten van het échte buitenleven! 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1951
Perceeloppervlakte
5235 m2
Woonoppervlakte
163 m2
Inhoud
1153 m3
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel
F