Hooglaarsestraat 1 A - Prinsenbeek

€ 895.000 k.k.
Brochure
Hooglaarsestraat 1A • 4841 KV PRINSENBEEK
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076-5937000 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Dit vrijstaande gezinshuis, schitterend gelegen in een groenrijke omgeving op een ruim perceel van 4.557 m², biedt niet alleen een ruime en levensloopbestendige woning maar ook een vrijstaande schuur, een paardenstal met drie boxen, een buitenrijbaan én een uitgestrekte dierenweide! Er bestaat een mogelijkheid om het perceel aan de overzijde van de straat te huren t.b.v. loopweide voor paarden bijvoorbeeld. 

Hier ervaar je rust, privacy en volop ruimte, terwijl de gezellige dorpskern en het NS-station van Prinsenbeek, evenals het bruisende centrum van Breda, slechts op enkele minuten afstand liggen. Voor natuurliefhebbers is er het nabijgelegen natuurgebied, perfect voor wandelingen of fietstochten! 

 Met een woonoppervlak van 237 m² hebben alle gezinsleden een eigen plek om even alleen te zijn, te studeren of gezellig samen te zijn! Deze royale woning verwelkomt je met een dubbele oprit met volop parkeermogelijkheden. Achter het huis vind je een zonnige achtertuin op het zuiden, perfect voor lange zomerdagen en gezellige avonden! Een bijzondere troef van dit huis is de mogelijkheid voor dubbele bewoning dankzij een apart inwoondeel van circa 50 m², ideaal voor familieleden, gasten óf inwonende kinderen. Daarnaast biedt het huis volop kansen voor kantoor/praktijk of atelier aan huis! 

Nieuwsgierig? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging. 

Download de brochure voor meer informatie. 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1975
Perceeloppervlakte
4557 m2
Woonoppervlakte
237 m2
Inhoud
854 m3
Isolatie
Dakisolatie Muurisolatie Dubbel glas Hr glas
Energielabel
C