Moerdijkse Postbaan 111 - Breda

€ 1.650.000 k.k.
Brochure
Moerdijkse Postbaan 111 • 4838 GL BREDA
Twan Schalk
Jouw expert Twan Schalk T 076 - 593 70 00 Contacteer Twan Schalk

Meer over
deze woning

Wat een pa-rel! Op zoek naar een fantastische woonbeleving en ultiem woongeluk? Dit is jouw kans!  

Deze schitterende, met riet bedekte villa met statige oprijlaan, prachtige tuin en vrijstaande loods, pronkt op een unieke locatie in Breda op korte afstand van natuurgebieden ''De Vloeiweide'' en ''De Rith''. Ook het Liesbos, de gezellige centra van Princenhage, Breda en Etten-Leur bevinden zich vlakbij, wat een perfecte mix biedt tussen rust en levendigheid. Deze indrukwekkende villa is rustig en landelijk gelegen op het uitgestrekte landgoed ‘’Ganzeweide’’, op een perceel van 4.791 m² en biedt een scala aan mogelijkheden. De vrijstaande loods vormt een ideale ruimte voor zakelijk of hobbygebruik, terwijl de grote multifunctionele ruimte van de villa een onmisbare toevoeging vormt en perfect is voor onder andere inwonende kinderen of bijvoorbeeld atelier of kantoor/praktijk aan huis. Laat je fantasie de vrije loop! 

Met een woonoppervlak van maar liefst 301 m² biedt het alle gezinsleden een eigen, fijne plek om zich terug te trekken of juist om gezellig samen te zijn. Neem plaats bij de haard in de riante, stijlvolle living, geniet van gezellige borrels of diners met vrienden/familie in de heerlijke tuinkamer óf ontketen de chef-kok in jezelf in de luxe keuken, die van álle gemakken is voorzien!  

De onder architectuur aangelegde tuin rondom de woning is werkelijk een lust voor het oog en sluit perfect aan bij de stijl van de villa. In de achtertuin kun je volop genieten van lange zomeravonden in het sfeervol ingerichte riet gedekte tuinhuis óf op een van de vele andere uitnodigende terrassen. 

Rust, ruimte, een overvloed aan privacy, gecombineerd met een heerlijk wooncomfort, vormen de essentie van deze villa. Maak snel een afspraak! 

Download de brochure voor meer informatie. 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1992
Perceeloppervlakte
4791 m2
Woonoppervlakte
301 m2
Inhoud
1139 m3
Isolatie
Dakisolatie Muurisolatie Vloerisolatie Hr glas
Energielabel
B