Nieuw-Ginnekensebaan 6 - Rijsbergen

€ 1.100.000 k.k.
Brochure
Nieuw-Ginnekensebaan 6 • 4891 RB RIJSBERGEN
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076-5937000 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Op zoek naar een royale en karakteristieke langgevelboerderij met mogelijkheden voor dubbele bewoning, mantelzorg, een au pair, atelier en/of een aan huis gebonden beroep? Lees snel verder!

Deze boerderij ademt sfeer, boordevol karakter en beschikt over een waanzinnig wooncomfort met een woonoppervlak van maar liefst 394 m².
De boerderij is voorzien van een inpandige schuur/werkplaats, een carport/stalling en schuur/dierenverblijf én is gelegen op een perceel van 4.560 m² met blijvend vrij uitzicht over natuurgebied ‘’De Breebroeken’’. De A16 ligt om de hoek, ideaal voor de niet-thuis werkers. Ook het bruisende stadscentrum van Breda, recreatieplas én wandelgebied ‘’Galderse Meren’’ en het dorpscentrum van Rijsbergen zijn op korte afstand bereikbaar.

Deze langgevelboerderij is in 2002 en 2021 met veel vakmanschap verbouwd tot een heerlijk en uniek familiehuis met maar liefst 3 complete wooneenheden, elk met hun eigen charme. In de privacy biedende tuin hebben kinderen een waanzinnige jeugd. Nieuwsgierig naar dit unieke object? Enkel een bezichtiging geeft de juiste indruk.

Meer informatie? Download de brochure bovenaan deze pagina.

 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1926
Perceeloppervlakte
4560 m2
Woonoppervlakte
394 m2
Inhoud
1741 m3
Isolatie
Dakisolatie Muurisolatie Vloerisolatie Dubbel glas
Energielabel
C