Overaseweg 18 - Breda

€ 1.495.000 k.k.
Brochure
Overaseweg 18 • 4836 BB BREDA
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076-5937000 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Buitenkans! Wonen op één van de meest geliefde locaties van Breda? Lees snel verder! 

Op deze sublieme én absolute top locatie ervaar je het beste van twee werelden. Met het Mastbos als jouw voortuin en het rivierdal van de A achter, geniet je van frisse lucht en kun je eindeloos dwalen door de prachtige bossen. Hoewel je je  mijlenver van de drukte van de stad waant, bevind je je toch 
op slechts 20 minuten fietsen van het bruisende stadscentrum van Breda. Verlang je naar de levendigheid van de stad? Verken de historische straatjes, geniet van culinaire hoogstandjes in de vele restaurants of ontdek de levendige culturele scene van deze charmante stad. 

Met de nabijheid van de A16 heb je ook moeiteloze toegang tot verschillende grote steden, zoals Rotterdam en Antwerpen, waardoor deze locatie niet alleen idyllisch is, maar ook praktisch voor het dagelijks leven. 

Dit unieke en royale pand ’’Primrose Hill’’ 'ontleent haar naam aan de idyllische ligging op een heuvel, omringd door sleutelbloemen en indrukwekkende eeuwenoude eiken die dateren uit het begin van de jaren 1800. Dit pand, waarvan de eerste steen werd gelegd in 1902 door familie Klep, ademt boordevol sfeer en romantiek. Dit is niet zomaar een huis. Dit is een erfgoed doordrenkt met geschiedenis en karakter. 

Grijp jij de kans om de nieuwe eigenaar te worden van dit stukje woongeluk?  Enkel een bezichtiging geeft de juiste indruk.
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Perceeloppervlakte
2770 m2
Woonoppervlakte
240 m2
Inhoud
1205 m3
Isolatie
Dakisolatie Gedeeltelijk dubbel glas Voorzetramen
Energielabel
E