Populierenstraat 35 - St. Willebrord

€ 2.295.000 k.k.
Brochure
Populierenstraat 35 • 4711 RH ST. WILLEBRORD
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076-5937000 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Wat een pa-rel! Stap binnen in deze weergaloze en adembenemend mooie villa met indrukwekkend souterrain, garage, maar liefst 100 zonnepanelen én een verwarmd buitenzwembad. Een waar meesterwerk van ongeëvenaarde luxe en exclusiviteit. 

Op een perceel van 6.620 m², biedt deze unieke villa een serene landelijke omgeving terwijl het toch dichtbij de levendige dorpskern met al haar voorzieningen ligt. Deze villa heeft ook een uitstekende bereikbaarheid. De uitvalsweg naar de snelweg A58 (Bergen op Zoom/ Rotterdam/ Antwerpen) bevindt zich op korte afstand. 

Deze sublieme villa wordt bekroond met de hoogste norm voor energie-efficiëntie. Dankzij het energielabel A+++ geniet je niet alleen van een duurzaam huis maar ook van langdurige financiële voordelen met lagere energiekosten. 

Alleen de meest luxe en hoogwaardige materialen zijn gebruikt bij de constructie en afwerking van deze villa. Elk detail, van vloeren tot plafonds, getuigt van puur vakmanschap en perfectie. Naast esthetische schoonheid is er door de architect aandacht besteed aan de functionaliteit van de ruimtes, zodat het ontwerp niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch en zéér comfortabel in gebruik. 

Word jij de nieuwe bewoner van dit ultieme stuk woongeluk? 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2022
Perceeloppervlakte
6620 m2
Woonoppervlakte
471 m2
Inhoud
1934 m3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Energielabel
A ppp