Sint Bavostraat 61 - Rijsbergen

€ 389.000 k.k.
Sint Bavostraat 61 • 4891 CH RIJSBERGEN
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076-5937000 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Ontdek het prachtig authentiek woon-(/winkel) pand gelegen op een strategische en gunstige ligging in de oude dorpskern van Rijsbergen! 

Bij de eerste stap naar binnen omarmt een warme sfeer je direct. Het pand ademt karakter en is doordrenkt met rijke historie, waardoor het een unieke plek is om te wonen en eventueel te ondernemen. Binnenin vind je schitterende elementen die de geschiedenis van het pand weerspiegelen. Elk detail vertelt een verhaal en draagt bij aan de unieke uitstraling. Van originele glas-in-lood ramen, betonemaille stucwerk en plavuizen tot overige sierlijke details. Dit woon-/(winkel) pand ademt authenticiteit. 

De commerciële ruimte op de begane grond en de grote kelder die nu nog dienst doet als proeflokaal, bieden eindeloze mogelijkheden. Of je nu droomt van een boetiek, galerie of ander bedrijf, hier kan jouw visie tot leven komen. Een ruimte die niet alleen zakelijk potentieel belooft, maar ook een creatieve uitlaatklep biedt. Of ga jij deze ruimte misschien wel transformeren tot een heerlijke woonruimte? Laat hier je fantasie maar eens op los! 

Achter de commerciële ruimte schuilt een uniek woongedeelte met tal aan ruimte. Geniet van de perfecte combinatie van een levendige commerciële omgeving en de rust van een comfortabel (gezins)huis. 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Ontdek de vele mogelijkheden die dit pand biedt, waar wonen, ondernemen, creativiteit, en flexibiliteit samenkomen! 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Tussenwoning
Bouwjaar
1953
Perceeloppervlakte
230 m2
Woonoppervlakte
162 m2
Inhoud
676 m3
Isolatie
Dakisolatie Vloerisolatie Grotendeels dubbelglas Hr glas
Energielabel
D