Sint Bavostraat 61 - Rijsbergen

€ 389.000 k.k.
Sint Bavostraat 61 • 4891 CH RIJSBERGEN
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076-5937000 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Ontdek het prachtig authentieke woon (en eventueel winkel) pand gelegen op een strategische en gunstige ligging in de oude dorpskern van Rijsbergen! 

Bij de eerste stap naar binnen omarmt een warme sfeer je direct. Het pand ademt karakter en is doordrenkt met rijke historie, waardoor het een unieke plek is om te wonen en eventueel te ondernemen. Binnenin vind je schitterende elementen die de geschiedenis van het pand weerspiegelen. Elk detail vertelt
een verhaal en draagt bij aan de unieke uitstraling. Van originele glas-in-lood ramen, betonemaille stucwerk en plavuizen tot overige sierlijke details. Dit woon-/(winkel) pand ademt authenticiteit. 

LIGGING: 
De strategische centrale ligging in de oude dorpskern van Rijsbergen maakt wonen maar ook eventueel ondernemen een waar genot. Stap naar buiten en ontdek op zeer korte loopafstand warm brood, lekkernijen, de weekmarkt, supermarkten, horeca en fijne winkels. De bushalte is slechts een paar minuten lopen, Geniet van de nabijheid van stedelijke gemakken. Breda met haar bruisende stadscentrum is slechts 10 minuten rijden en Rotterdam en Antwerpen liggen beide op minder dan 40 minuten afstand. 

Voor de natuurliefhebbers biedt Rijsbergen een ideale uitvalsbasis. Maak prachtige wandelingen langs het Beekpad bij de Aa of Weerijs en ontdek de rustgevende omgeving. Verken de nabije natuurgebieden, waaronder De Pannenhoef, De Vloeiweide, Het Mastbos of De Moeren, tijdens een ontspannen fietstocht. Voor een authentieke Trappist-ervaring kun je eenvoudig de Belgische grens over fietsen naar De Paters in Meersel -Dreef. 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Tussenwoning
Bouwjaar
1953
Perceeloppervlakte
230 m2
Woonoppervlakte
162 m2
Inhoud
676 m3
Isolatie
Dakisolatie Vloerisolatie Grotendeels dubbelglas Hr glas
Energielabel
D