Sprundelsebaan 140 - Breda

€ 1.100.000 k.k.
Brochure
Sprundelsebaan 140 • 4838 GP BREDA
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076-5937000 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Op een absolute toplocatie, op een perceel van 4.295 m² aan de rand van het Princenhaagse buitengebied ‘Het Lies’ en ‘de Rith’, staat deze royale vrijstaande woonboerderij. Dit is de ultieme plek waar je geniet van veel groen, rust, ruimte en vrijheid terwijl de dynamiek van het dorps– en stadscentrum binnen handbereik zijn op het moment dat jij dat wenst! 

Het gezellige winkel– en dorpscentrum van Etten-Leur ligt op 5 kilometer maar ook de bruisende stad Breda is op fietsafstand bereikbaar. Daarnaast is de woning uitstekend gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar de A16 en A58. Liever de rust op zoeken? Maak een heerlijke wandeling of fietstocht in de nabijgelegen natuurgebieden ‘Liesbos’, ’Vloeiweide’, ‘Kogelvanger’ of ‘Pannenhoef’. 

Op het perceel bevindt zich een grote schuur met daarop maar liefst 19 zonnepanelen, een dubbele carport en een keurig aangelegde tuin met een fantastisch vrij én blijvend uitzicht over de uitgestrekte weides en landerijen. Fruit uit eigen tuin, een mooi groot gazon, grote walnotenbomen en diverse terrassen 
zorgen voor een sublieme buitenruimte. Een heerlijke plek is het tuinhuis dat achter in de tuin is gesitueerd. Wordt dit ook jouw geliefde plekje in de zomermaanden?  

Met een woonoppervlakte van 239 m² is dit een ideaal gezinshuis. En dankzij de aanwezigheid van diverse slaapkamers en een badkamer op de begane grond kan deze woning ook nog eens levensloopbestendig worden gemaakt. Tevens is de woning voorzien van een alarminstallatie. Kortom, een woning met mogelijkheden! 

Net zo enthousiast als wij? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Meer informatie? Download de brochure bovenaan de pagina en/of informeer bij de makelaar.
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1991
Perceeloppervlakte
4295 m2
Woonoppervlakte
239 m2
Inhoud
1121 m3
Isolatie
Dubbel glas Volledig geisoleerd
Energielabel
A