Weerdstraat 31 D - Breda

€ 995.000 k.k.
Brochure
Weerdstraat 31D • 4836 BJ BREDA
Bram Esvelt
Jouw expert Bram Esvelt T 076-5937000 Contacteer Bram Esvelt

Meer over
deze woning

Deze prachtige vrijstaande woning uit 2023, met een energielabel van A+++, bevindt zich in het buitengebied van Breda-Zuid, nabij het mooie Mastbos, waar je terecht kunt voor heerlijke wandelingen. Zoek je meer de levendigheid op? Het bruisende stadscentrum van Breda is ook op korte afstand bereikbaar. Verder is de woning gelegen tegen westen van de snelwegen A16/A58 en wordt de rust van de woning behouden door een geluidswal. Hierdoor geniet jij optimaal van het buitenleven! 

Daarnaast biedt deze royale woning, met een woonoppervlak van 231 m², het ultieme in modern comfort met o.a. een luchtwarmtepomp, een warmteterugwinningssysteem en maar liefst 16 zonnepanelen. Een andere absolute plus is dat deze woning ontzettend veel lichtinval geniet en je daardoor in directe verbinding wordt gebracht met de tuin. 

Rondom de woning ligt een uitgestrekt gazon met een wadi voor de natuurlijke afvoer van regenwater en is het grondwerk tevens al voorbereid voor eventuele bestrating. Onder de overkapping kun je heerlijk genieten van de zonsondergang! 

Nieuwsgierig? Maak snel een afspraak! 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2023
Perceeloppervlakte
3204 m2
Woonoppervlakte
215 m2
Inhoud
756 m3
Isolatie
Volledig geisoleerd Hr glas
Energielabel
A ppp