Sint Bavostraat 69 - Rijsbergen

€ 319.000 k.k.
Brochure
Sint Bavostraat 69 • 4891 CH RIJSBERGEN
Twan Schalk
Jouw expert Twan Schalk T 076 - 593 70 00 Contacteer Twan Schalk

Meer over
deze woning

Deze voormalige winkelruimte met bovenwoning bevindt zich in het dorpscentrum van Rijsbergen en biedt een scala aan mogelijkheden! 

De strategische centrale ligging in de oude dorpskern van Rijsbergen maakt wonen en ondernemen een waar genot. Stap naar buiten en ontdek op zeer korte loopafstand warm brood, lekkernijen, de weekmarkt, supermarkten, horeca en fijne winkels. De bushalte is slechts een paar minuten lopen, Geniet van de nabijheid van stedelijke gemakken. Breda met haar bruisende stadscentrum is slechts 10 minuten rijden en Rotterdam en Antwerpen liggen beide op minder dan 40 minuten afstand. 

De locatie staat zowel wonen als werken toe, waardoor je de vrijheid hebt om jouw droomscenario te realiseren. Of je nu een winkelruimte op de begane grond wilt creëren of juist alleen een comfortabel woonverblijf, hier is het allemaal mogelijk.

De bovenwoning, die bereikbaar is via een vaste buitentrap vanuit de achtertuin, strekt zich uit over twee woonlagen. Hoewel de bovenwoning al een basis biedt, is er ruimte voor modernisering of verbouwingen om het aan te passen aan jouw persoonlijke smaak en behoeften. 

Energielabel (bovenwoning) : F
Energielabel (winkelruimte)    : D
 
Neem contact op Meer weten over deze woning?

Details van
de woning

Type
Twee onder een kapwoning
Bouwjaar
1934
Perceeloppervlakte
183 m2
Woonoppervlakte
169 m2
Inhoud
734 m3
Isolatie
Grotendeels dubbelglas Hr glas
Energielabel
F